Strand in Ligurië

Zandstranden in Ligurie

Informatie over zandstranden in Ligurië,

stranden in elke provincie in Ligurië, vrije stranden, Bandiera Blu stranden en woningen aan de kust

Kies een provincie voor meer informatie:

Ligurien besteht aus den 4 Provinzen Imperia, Savona, Genova und La Spezia und wird in die Riviera di Ponente und die Riviera di Levante unterteilt

Imperia Savona Genova La Spezia

Zandstranden in Ligurië

Er is een verscheidenheid aan zandstranden langs de Ligurische kust, zowel publieke stranden als betaalde stranden. Er zijn goed onderhouden stranden, sommige met een erg goed lunchmenu en een bar voor snacks en een onvergetelijkgoede espresso. Daarnaast zijn er stranden voor iedere voorkeur, stranden voor fitness, luxe, met oosterse bedden, voor uw trouwe viervoeter, en er zijn verhuurbedrijven voor waterfietsen en surfborden.

Hondenstranden in Ligurië

Er zijn verschillende hondenstranden waar voor uw huisdier goed wordt gezorgd. De diensten die op deze stranden voor honden worden aangeboden, zijn betaald. Er zijn goedonderhouden faciliteiten met onder andere douches voor honden, genoeg schaduwrijke plekken, een plaats om te spelen en om te rusten voor honden.

Gratis stranden in Ligurië

Gratis stranden in Italië kunt u herkennen aan het bord Spaggia libera of aan het feit dat er geen bedden of parasols zijn of een bord met de aanduiding Bagni, wat betekent dat het een betaald strand is. U kunt gratis stranden altijd vinden tussen de betaalde stranden omdat elke gemeente het publiek toegang moet bieden tot het water. gratis stranden kunnen worden gebruikt van de morgen tot 7 uur ’s avonds.

Bandiera Blu strand in San Lorenzo al Mare, Ligurië

Bandiera Blu stranden

De blauwe vlaggen (Bandiere Blu ), die ieder jaar worden toegekend volgens vaste kwaliteitsvereisten door de Stichting voor Milieu Educatie, bieden de belofte van de beste kwaliteitsstranden.

Met 23 blauwe vlaggen in 2015, heeft Ligurië de beste stranden voor schoonheid en hoge waterkwaliteit vergeleken met andere Italiaanse regio’s. Een vakantie in Ligurië is altijd iets speciaals, geniet van de bergen en de zee, rust en ontspanning.Leer waar het gemarkeerd met blauwe vlag vlaggen stranden zijn gelegen in het officiële website

Zandstrand in Vado Ligure, Italië

Insider Tip

De stranden kunnen erg druk zijn, en rond het centrum van de baai is het drukste. De stranden die verder weg van de baai zijn gelegen, zijn in de meeste gevallen wat verscholen, zijn onze insider tip en ze zijn niet zo druk.

Stranden in de provincie Imperia

Zandstrand in Bussana, Ligurië
Een kaart van de stranden in de provincie van Imperia

De provincie Imperia strekt zich uit van Cervo uit tot aan Ventimiglia in het westen van Ligurië.

Dit gedeelte van Italië wordt ook wel beschreven als de BlumenRiviera. U zult hier veel kindvriendelijke zandstranden vinden en ook rustige kiezel- en steen baaien. Vrijetijdsfaciliteiten aan de Italiaanse kust zijn gevarieerd, van fietsen direct aan zee op de Pista Ciclabile tot strandvolleybal, surfen en walvis spotten – er is altijd iets te doen voor iedere smaak.

Pista Ciclabile fietspad

Insider Tip

Spring op de fiets en ontdek mooie afgelegen stranden direct aan de Pista Ciclabile! Op deze manier kunt u de verschillende dorpen bezoeken met hun stranden zonder de stress van het zoeken naar een parkeerplaats. Dorpen met een fiets bieden direct toegang tot het fietspad en het wandelpad langs de zee.

Hond vriendelijke stranden

Properties in Imperia

Stranden in de provincie Savona

Strand in Varazze, Ligurië, Italië
Kaart van de stranden in de provincie van Savona

De provincie Savona strekt zich uit van Andora tot Varazze.

Dit gedeelte van Ligurië wordt ook wel de Palmenriviera genoemd. Een bijzonder groot aantal stranden in dit gebied hebben de Bandiera Blu toegekend gekregen. Lange zandstranden, verscholen baaien en mooie promenades met palmbomen maken van uw vakantie iets om aan terug te denken. De Palmenriviera is het hele jaar door een toeristische bestemming door het milde klimaat. Er zijn vele topbestemmingen voor excursies en culinaire specialiteiten die hier op u wachten!

Klik op de stad voor meer informatie:

Last Minute pand biedt in Ligurië

Stranden in de provincie Genua

Strand in Sestri Levante, Ligurië, Italië
Kaart van de stranden in de provincie Genua

De provincie Genua in het oosten van Ligurië heeft mooie stranden.

Er zijn talrijke natuurlijke kustgebieden met kleinere dorpen, romantische baaien en mooie havens. De dorpen ten oosten van Genua behoren tot de Riviera di Levante. U zult hier een fascinerende kust en fantastische landschappen vinden. De kustregio in de provincie Genua is onderverdeeld in de golf van Genua, de paradijs golf en de golf van Tigullio. Enkele hoogtepunten in dit gebied zijn de hoofdstad Genua, het Portofino schiereiland en de pittoreske baaien van Sestri Levante.

Klik op de stad voor meer informatie:

Vakantiehuizen en verhuur in de provincie Genua

Stranden in de provincie La Spezia

Strand in de provincie La Spezia, Ligurië
Kaart van de stranden in de provincie La Spezia

De provincie La Spezia ligt in het oosten van Ligurië, aan de grens met Toscane

De provincie is beroemd vooral om het Cinque Terre nationale park, een ongeveer 12 kilometer lange kuststrook met de vijf dorpen Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. De pittoreske veelkleurige huisjes en de steile kust zullen u onder de indruk brengen! De dorpen en stranden aan de Golfo dei Poeti (Golf van de dichters) zijn ook de moeite waard. De wijde en relatief diepe baai strekt zich uit van Portovenere tot aan de provinciehoofdstad La Spezia en Lerici.

Klik op de stad voor meer informatie:

Vakantiehuizen en verhuur in de provincie La Spezia

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 23.01.2019 12:28:56