Type of accommodation

More options

Provincie Imperia | Ligurië | Italië

Ontdek de provincie Imperia in Ligurië en geniet van zowel de zee alsook de wondermooie natuur en bergen in het achterland.

Die Provinz von La Spezia

Provincie Imperia

Wijnbouw, olijven en exotische planten zijn typisch voor Imperia.

Daarom kunt u bijna overal in Imperia een aantal olijfgroeves en wijngaarden zien.

De groeves op de hellingen van Imperia kenmerken het landschap van Imperia. Maak een wandeling door de olijfgroeves en bewonder de oude en traditionele olijvenproductie en de molens.

Het landschap ten noorden van Imperia wordt gekenmerkt door de Prino rivier

en de vallei met dezelfde naam. U kunt daar in een rustige, mooie natuurlijke omgeving ontspannen, in bossen, olijfgroeves en weilanden. De stad Dolcedo is bijzonder de moeite van een bezoek waard in de Prino Vallei. U kunt hier de plaatselijke olijfmolens bezoeken en de heerlijke olijfolie proeven direct van de plek waar het geproduceerd wordt. Veel dorpen hebben een prachtig uitzicht over de kust en de Middellandse Zee. Er zijn niet alleen prachtige berglandschappen in Imperia, maar ook fantastische stranden. Daarnaast zijn ook de mooiste vakantiebestemmingen in Italië hier te vinden.

Populaire steden zoals Diano Marina, San Remo, Ventimiglia,

waar de mooie architectuur en het historisch centrum uit de middeleeuwen vele toeristen aantrekt en de provinciehoofdstad Imperia, worden allemaal gevonden in het kustgebied dat Bloemen Riviera is genaamd. Fantastische stranden aan de schone Middellandse Zee zijn een ideale plaats voor strandvakanties vol rust. Wandel over de kleine, perfect gelegen stranden in afgelegen baaien, ga zwemmen in het kristalheldere, verfrissende water van de zee. Het zeewater hier is bijna overal erkend voor de hoge kwaliteit.

Imperia heeft veel te bieden in culinair opzicht. Het eten hier is erg divers. Zorg ervoor dat u de vers geproduceerde olijfolie proeft, en ook de uitstekende wijn en dat u de verste vis eet, hier direct aan zee. Probeer de typisch Ligurische keuken, en proef de heerlijke Focaccia met kaas en tomaten. Geniet ook van de eenvoudige gerechten zoals pasta met huisgemaakte Pesto.

De mogelijkheden voor excursies in Imperia zijn eindeloos

U kunt het heuvelachtige achterland ingaan voor lange bergwandeltochten en spannende mountainbiketochten. Klimmers zullen ook een paradijs vinden in Imperia. Spannende rotsen en klimtochten nodigen uit voor een klimavontuur. Maak een wandeling door de fantastische stadjes die in veel gevallen al in de middeleeuwen werden bewoond. Bewonder eeuwenoude stadsmuren en goed bewaard gebleven gebouwen. Veel van de voormalige kastelen zijn nog steeds goed onderhouden en u kunt ze bezichtigen. Zelfs historische havens in de kustplaatsen zijn de moeite van een bezoek waard. U kunt er ook veel beleven. Het kristalheldere water maakt van Imperia een ideale bestemming voor duikers. Maar ook surfers zullen veel plezier beleven in deze plaats.

Imperia culinair opzicht

Liefhebbers van cultuur zullen in Imperia ook aan hun trekken komen. De talloze historische kerken, waarvan de meeste dateren uit de 15de en 16de eeuw en de historische kasteelcomplexen zijn ideaal voor liefhebbers van geschiedenis. Bewonder de oude schilderijen en standbeelden in de kerken, bezoek het olijvenmuseum en de historische olijfmolens. U zult ook overblijfselen vinden van de Romeinse bezetting. Oude bruggen, fonteinen en straten liggen hier klaar voor een ontdekkingstocht. Als u in Imperia bent, dan kunt u vanuit de kust het heuvelachtige achterland bereiken binnen maar een paar minuten met de auto en andersom. U zult zich niet vervelen in deze plaats!

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia

Ca Gianca 1

Holiday rental in Ligurien Imperia (Diano San Pietro)

Tuin, Parkeerplaats, Balkon, Terras, Barbecue, Speelplaats, Tuinmeubels, vaatwasser, Idyllisch appartement met goede faciliteiten Tegen een heuvel gelegen 2 slaapkamers Speeltuin Terras Zwembad Tuin met barbecue

Swimming Pool
Pets not allowed
Dishwasher
SAT/TV
Internet
Parking space
BBQ
Details

Ca Gianca 2

Holiday rental in Ligurien Imperia (Diano San Pietro)

Tuin, Parkeerplaats, Balkon, Terras, Barbecue, Speelplaats, Tuinmeubels, vaatwasser, Idyllisch appartement met goede faciliteiten Tegen een heuvel gelegen Speeltuin Zwembad Tuin met barbecue Groot balkon met prachtig uitzicht op zee

Swimming Pool
Pets not allowed
Dishwasher
SAT/TV
Internet
Parking space
BBQ
Details

L'Ulivo di Sempre Verde

Holiday rental in Ligurien Imperia (Chiusanico)

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinmeubels, In oude olijfmolen in Torria Terras en mooie tuin

Pets allowed on request
SAT/TV
Internet
Parking space
Details

L'Ulivo di Sempre Blu

Holiday rental in Ligurien Imperia (Chiusanico)

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinmeubels, In een oude olijfmolen in Torria Terras en mooie tuin

Pets allowed on request
SAT/TV
Internet
Parking space
Details

Casa Canelli

Vakantiehuis in Ligurien Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinstoel, Barbecue, Olijfbomen, Zeezicht Zwembad Twee slaapkamers

Swimming Pool
Pets allowed on request
Parking space
BBQ
Details

* Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten.

** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46