Type of accommodation

More options

Sestri Levante in Italië | provincie Genua, Ligurië

U zult zeker genieten van de schitterende voorgevels van de huizen en de grote baai van Baia del Silenzio tijdens uw verblijf in Sestri Levante, Ligurië, Italië.

Sestri Levante

Een prachtig panoramisch uitzicht vanaf Sestri Levante Kleurrijk huis naast de zee in Sestri Levante Een mooie mening van Sestri Levante en de haven Kleurrijke huizen van Sestri Levante Mensen genieten van het water aan het strand van Sestri Levante Mensen genieten van de zon op het strand in Sestri Levante

Sestri Levante

Genova

Dit is een mooie kustplaats met een prachtig uitzicht over zee

U moet zeker een wandeling maken door de oude stad, die op het Portobello schiereiland ligt

Reistips

Reistips

Geschiedenis

Geschiedenis

Sestri Levante ligt tussen Portofino en Levanto aan de Riviera di Levante. Het kustplaatsje heeft twee verschillende gezichten. Aan de ene kant ziet u de mooie gevels van de huizen met de oude portalen, de kleine winkels en de prachtige baaien ‘Baia del Silenzio’ (Baai van de Stilte) en ‘Baia della Favole’ (Baai van de Sprookjes, zo genoemd ter ere van Hans-Christian Andersen).

Aan de andere kant is Sestri Levante een belangrijk industrieel en handelscentrum, wat voor economische welvaart zorgde in de negentiende eeuw en nog steeds heel sterk is.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Sestri Levante is deel van de Riva Trigoso gemeente en is een stad in de provincie Genua, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Sestri Levante zoals San Bernardo (4,3 kilometer), Bruschi (6,3 kilometer) en Novano (6,2 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Sestri Levante.

© 2000 - 2023 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46