Varigotti

Savona

Dit is een vissersdorp met een beroemd pittoresk panorama en lange zandstranden

Het dorp Varigotti vlakbij Finale Ligure biedt prachtige panorama’s voor schilders en de regio Savona is populair voor bergsport en duiken

U kunt direct vanuit uw vakantiehuis in Varigotti mooie tochten maken. Naast avontuurlijke tochten met de mountainbike, kunt u ook gaan wandelen in het achterland van Ligurië.

’s Avonds kunt u zich lekker laten verwennen in een van de restaurants direct aan de promenade en de regionale specialiteiten proeven.

Om uw vakantie perfect te maken, kunt u een paar dagen doorbrengen terwijl u ontspant op het strand in Varigotti. Het lange zandstrand is te vinden ten oosten van het dorp.

Varigotti is een klein vissersdorp in de buurt van Finale Ligure met veelkeurige huisjes en het heeft velen betoverd, voornamelijk schilders. Dit kan worden gemerkt vooral tijdens het laagseizoen wanneer er bijna niemand op het strand is en bij zonsondergang is er dan een echt warm en intens licht dat op de huisjes schijnt.

Varigotti was vroeger onder het bestuur van de Republiek Genua. Na de Franse revolutie werd het een onafhankelijke gemeente. Vanaf 1869 werd het uiteindelijk deel van de gemeente Finale Ligure dat tot de provincie Savona hoort.

Varigotti is een dorp in de provincie Savona, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Varigotti bijvoorbeeld Noli (4,6 kilometer), Finale Ligure (5,3 kilometer) en Verzi (7,2 kilometer). Vanuit de richting Genua neemt u de afslag vanaf de snelweg voor Spotorno en dan slaat u rechtsaf voor de SS1. Volg de SS1 richting Ventimiglia tot aan Varigotti.meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Varigotti

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01