Type of accommodation

More options

San Bartolomeo al Mare in Italië | Provincie Imperia, Ligurië

Spendeer uw vakantie in de stad San Bartolomeo al Mare in Ligurië, Italië en geniet van een vakantie aan zee en op het strand.

Ferienhaus Italien Ferienwohnung / Imperia / San Bartolomeo al Mare

San Bartolomeo al Mare

Een mooie haven van San Bartolomeo al Mare Strand van San Bartolomeo al Mare in Liguria Een oude plein in San Bartolomeo al Mare Bloemen naast een huis in San Bartolomeo al Mare Palmbomen naast een haven in San Bartolomeo al Mare Een prachtige zandstrand van San Bartolomeo al Mare

San Bartolomeo al Mare

Imperia

Een charmante kustplaats met historische vondsten uit de Romeinse tijd

Het is een dorp vol diversiteit, met veel activiteiten en een mooie groene omgeving

Reistips

Reistips

Een internationaal festival voor jonge zangers vindt elke zomer plaats. In de kerk kunt u een fresco van Tommasco Carrega en een kruisbeeld daterend uit de 15de eeuw bewonderen. De neoklassieke gevel is duidelijk herkenbaar als u naar het portaal kijkt. Aan de andere kant is de klokkentoren in Arabische stijl en geeft het de plaats een suggestieve en een mystieke atmosfeer.

Op een afstand kunt u het puntdak zien van de middeleeuwse parochiekerk San Bartolomeo. Het dateert uit de 17de eeuw en werd herhaaldelijk uitgebreid en daarna zwaar beschadigd door een aardbeving in 1887. Daarna werd het herbouwd zoals het was. In de kerk kunt u een polyptiek bewonderen door vader en zoon artiesten De Rossi, met een voorstelling van San Bartolomeo.

In het achterland van San Bartolomeo, ligt een oude Poiolo met een kleine kerk, SantÂ’ Anna, gelegen op het kleine plein omringd door palmbomen. Typisch voor de vallei zijn olijfgaarden, olijfmolens en kleine dorpjes zoals Pairola en Chiapa en ook een paar stadjes gelegen in de Steria Vallei zoals Riva Faraldi, Villa Faraldi (een beroemd zomertheater), Deglio, Tovo en Tovetto.

San Bartolomeo al Mare is ook een ideale vakantiebestemming voor iedereen die van zon en zee houdt. Zowel publieke als betaalde kiezelstranden in San Bartolomeo al Mare strekken zich uit langs bijna het hele dorp.

Mountainbikers en bergwandelaars zullen hier zeker ook waar voor hun geld krijgen. San Bartolomeo al Mare is het perfecte uitgangspunt voor excursies naar het bergachtige achterland. Ponte dei Richieri is een oud dorp dat bij de gemeente San Bartolomeo al Mare hoort. Met zijn vele olijfmolens, kunt u als bezoeker zelf zien met wat voor technologie olijfolie wordt geproduceerd.

Geschiedenis

Geschiedenis

San Bartolomeo al Mare is een beroemd vakantieoord. De infrastructuur wordt beschouwd als een van de beste van de hele Riviera. Het wordt gevormd door twee middeleeuwse dorpen genaamd San Bartolomeo en Rovere.

Het is een populaire plaats voor zomervakanties, aangezien het vele mooie hotels, vakantiehuizen en kampeerterreinen biedt.

De stad is toegewijd aan de pelgrimsplaats Madonna delle Rovere: op het kerkplein.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

San Bartolomeo al Mare is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van San Bartolomeo al Mare, zoals: Pairola (2,3 kilometer), Diano Marina (2,3 kilometer) en Bande di La Rollo (4,6 kilometer). Vanuit Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor de E80 naar San Bartolomeo al Mare.

© 2000 - 2023 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46