Type of accommodation

More options

Over ons: Blumenriviera Team

Al meer dan 15 jaar lang zijn wij specialisten in en technologisch marktleider op het gebied van vakantiewoningen in Ligurië.

Vakantiehuis Italië Vakantie Appartement / Over ons: Blumenriviera Team

Over ons

jaar ervaring

Ligurië specialist

Al meer dan 15 jaar zijn wij specialist voor Ligurië en de technologische marktleider voor vakantie-accommodaties in Ligurië. We kunnen dit doen door onze buitengewoon goede service voor onze gasten, accommodatie-eigenaren en partners.

We bieden u vakantie-appartementen en vakantiehuizen van privé eigenaren, kamers of boerderijen (Agriturismi) in Ligurië. Alle accommodaties worden voortdurend gecheckt door onze medewerkers. Naast het verhuur van vakantieaccommodatie, geven wij u ook veel informative over de omgeving. Dit wordt ook door onze medewerkers persoonlijk samengesteld en regelmatig aangepast, zodat u de beste aanbevelingen van ons krijgt.

Insider kennis

Wij kennen de region en de huizen

Voor ons is Ligurië niet zomaar een vakantieregio. Ons team is vol Passie, Overtuiging en wij Houden van de regio. Wij hebben de accommodaties persoonlijk geïnspecteerd en we kunnen u persoonlijke en nagecheckte aanbevelingen geven over stranden, excursies en de huizen zelf. Daarom kunt u profiteren van hoge kwaliteit en uitgebreide Insider-kennis.

beoordelingen van onze gasten

Uw mening is belangrijk voor ons!

Met meer dan 4000 beoordelingen en talloze gasten die telkens graag weer hun vakantie bij ons zouden boeken, kunnen wij u de ervaring en zekerheid bieden die u zo nodig heeft voor uw vakantie. Profiteer van de vele beoordelingen en opmerkingen van huurders, en zo kunt u de perfecte vakantie-accommodatie vinden!

Persoonlijke zorg

Erg goede bereikbaarheid en verschillende manieren van communicatie

Ons internationale team staat dagelijks klaar om u te helpen via de telefoon en e-mail voor, tijdens en na uw vakantie aan de BlumenRiviera.

Wij helpen u wanneer u uw vakantie-accommodatie, kiest, en wij bieden advies sneller dan enig ander bureau bij vragen of onduidelijkheiden. Bij ons kunt u dagelijks met de Contactpersonen spreken. Wij spreken Duits, Engels en Frans en wij kunnen voor u met de Italiaanse accommodatie-eigenaren op locatie communiceren.

Wij zullen u niet aan uw lot overlaten, zelfs als u op uw vakantiebestemming bent. Als u hulp en advies nodig heeft in Italië, dan zijn wij altijd in staat om u van dienst te zijn met ons ervaren team in München.

Om de kosten in het buitenland te beperken, kunt u ook van onze SMS-Service gebruik maken op weg naar uw vakantiebestemming, bij vertrek en tijdens uw verblijf.

Reserveren – 24 uur per dag

Neem de tijd!

Nadat het contract is verzonden, heeft u 24 uur de tijd om de boeking definitief te bevestigen. U kunt daarom de tijd nemen om het met uw reisgenoten door te praten of met uw werkgever de plannen voor uw vakantie te bespreken of met ons te praten over zaken die misschien niet helemaal duidelijk zijn.

Constant een up-to-date lijst van beschikbare vakantie-accommodaties

Updates van minuut tot minuut:

Onze homepage is altijd up-to-date voor u. U heeft altijd de beschikking over een up-to-date lijst met beschikbare vakantie-accommodaties en u zult precies kunnen zien wanneer deze accommodaties worden gereserveerd. U kunt daarom gewoon de gewenste periode selecteren en u kunt direct zien welke accommodaties beschikbaar zijn gedurende deze periode.

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46