Keramische vazen in een museum in Ligurië

Musea in Ligurien

Kunst, archeologie, cultuur - Ligurië musea en galeries gastheer voor een verscheidenheid aan tentoonstellingen

Als kunstliefhebber moet je niet interessant galeries en tentoonstellingen, evenals de religieuze musea die mooie antiek en schilderijen missen

Geïnteresseerd zijn in kunst of archeologie?

Indien u van kunst houdt mag u zeker de vele interessante galeries en tentoonstellingen niet missen, evenals de religieuze musea die mooie antieke voorwerpen en schilderijen tentoonstellen: zo kan u bijvoorbeeld in Genua terecht in de zalen van het Palazzo Rosso en het Palazzo Bianco, alsmede de Palazzo Spinola. Indien u vooral geïnteresseerd bent in archeologie, dan zult u zeker niet teleurgesteld zijn bij een bezoek aan de vele historische bezienswaardigheden en de musea die collecties herbergen met voorwerpen gevonden tijdens de prehistorie of romeinse tijd. Het Museo Archeologico del Finale in Finale Ligure (provincie Savona) is dan ook een must voor iedere archeologie of geschiedenis fanaat.

Er is veel te ontdekken in Ligurië!

Indien u liever de streek en zijn specialiteiten beter wil leren kennen, dan stellen wij voor om zeker de volksmusea zoals die in Cervo of in Triora (provincie Imperia), alsook de musea over typische Ligurische producten zoals olijfolie (in Imperia en in Albenga) of keramiek (in Albisola) te bezoeken. U merkt het al, er is veel te ontdekken in Ligurië! Wij stelden alvast een lijst met musea op, die u mogelijk kunt bezoeken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 20.01.2019 03:35:35