Type of accommodation

More options

Bardino Nuovo in Italië | Provincie Savona, Ligurië

U zult genieten van een bezoek aan de oude stad Bardino Nuovo, Gelegen in de Maremola Vallei in Ligurië, Italië.

Bardino Nuovo

Bardino Nuovo

Bardino Nuovo

Savona

Een middeleeuws dorp met een barokke kerk

Het heeft een beroemd klokkenmuseum tussen middeleeuwse muren

Reistips

Reistips

De parochiekerk St Sebastian werd gebouwd tussen 1681 en 1708 in Barokke stijl. Vanaf het kerkplein heeft u een fantastisch uitzicht over de hele vallei.

De beroemde klokkentorenmuseum van Giovanni Battista Bergallo is ook de moeite van een bezoek waard. Het werd geopend in 1997 in het voormalige gemeentehuis. Het heeft tentoonstellingen met klokkenmechanieken, klokken en wijzerplaten voor klokkentorens. U kunt ook de werkplaats van Bergallo bezoeken.

Na een bezoek aan het museum, kunt u een wandeling maken door de mooie oude stad waar u onder meer de San Sebastiano kerk kunt vinden, die gebouwd werd tussen 1681 en 1708.

Geschiedenis

Geschiedenis

Het dorp werd gesticht in de middeleeuwen en was eigendom van de bisschoppen van Albenga. Later werd het aan Bonifacio del Vasto gegeven als een leengoed. In de 12de eeuw behoorde het land toe aan de Carretto familie, de heren van Savona.

Vanaf 1713 was Bardino Nuovo deel van de Republiek Genua. In 1797 werd het dorp ingelijfd bij het Eerste Franse Rijk. In 1815 werd het deel van het Koninkrijk Sardinië tot het deel werd van het Italiaanse Rijk in 1861. In 1928 werden de twee gemeenschappen, Bardino Vecchio en Bardino Nuovo, samengevoegd.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Bardino Nuovo is een van de dorpen in de provincie Savona, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn veel andere kleine dorpen in de buurt van Bardino Nuovo, bijvoorbeeld Magliolo (2,3 kilometer), Case Grassi (2,6 kilometer) en Lucco Neironi (2,7 kilometer). Neem vanaf de snelweg de afslag richting Finale Ligure voor de SS490. U volgt deze weg tot de afslag naar links bij Portio en rij in de richting Bardino Nuovo.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46