Type of accommodation

More options

Val Graveglia in Italië | provincie Genua, Ligurië

Wandel door de smalle straten en ontdek veel middeleeuwse torens tijdens uw vakantie in Ligurië, Italië.

Val Graveglia

Val Graveglia

Val Graveglia

Genova

Dit is een wilde vallei die op een geïsoleerde locatie ligt

Voor wie graag nieuwe dingen wil uitproberen is er honing, zeldzame mineralen, gedroogde medicinale kruiden en heerlijke lokale gerechten

Reistips

Reistips

De keuken en de smaken van de regio worden meer geïnspireerd door de Ligurische keuken. Aan de culinaire diversiteit wordt de nabijheid van de valleien van La Spezia en Parma toegevoegd. Onder de belangrijkste gerechten is er Testaroli Focaccette, bereid met tarwe en het staat bekend als ‘Testaieu’ in het lokale dialect. Deze worden klaargemaakt in ronde containers, gewoonlijk gemaakt van klei en dan over open vuur klaargemaakt en gegarneerd met pesto. Andere gerechten zijn rijstkoek of aardappels. Honing van hoge kwaliteit wordt ook in deze vallei geproduceerd, dankzij de vele imkers en ook witte wijn en lokale olijfolie.

U moet zeker de grootste mangaanmijn in Europa bezoeken, waar zeldzame mineralen die 200 miljoen jaar geleden werden gevormd, gevonden werden en vandaag de dag worden gemijnd. Een kleine trein leidt bezoekers door de mijn die geopend is voor het publiek van woensdag tot zondag.

Geschiedenis

Geschiedenis

De geografische ligging van de vallei, de omringende bergen en de smalle landstrook tussen de verschillende regio’s – La Spezia en Parma – is de reden dat het gebied zo geïsoleerd is. Er is dan ook geen echte geschiedenis van de vallei aangezien het gebied bestaat uit veel verschillende dorpen, gehuchten en plaatsen die allemaal onder een gemeente vallen.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46