Type of accommodation

More options

Nervi in Italië | provincie Genua, Ligurië

U zult schitterende villa's vinden in deze buitenwijk van Genoa. Geniet van een wandeling in de schitterende promenade van Nervi in Ligurië, Italië.

Nervi

Nervi

Nervi

Genova

Het hele jaar door een mild klimaat

en het grootste natuurpark in Genua

Reistips

Reistips

Een van deze villaÂ’s is Villa Gropallo, waar in het bijbehorende park het Internationale Ballet Festival wordt gehouden in juli. Het achttiende-eeuwse Villa Serra heeft een belangrijke collectie schilderijen uit de negentiende en twintigste eeuw.

Het Museo Raccolte Frugone is gevestigd in Villa Grimaldi Fassio en is geopend van dinsdag tot vrijdag van 9.00 – 19.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

In Museo Gavettino Luxuoro kunt u keramiek en rococco spiegels bewonderen. De openingstijden van dit museum zijn van dinsdag tot vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Op warme zomeravonden kunt u door de schilderachtige vissershaven wandelen waar u veel restaurants kunt vinden. Ook de barokke San Siro kerk in de oude stad is een bezoek waard.

Geschiedenis

Geschiedenis

Sommige mensen geloven dat de naam (Nervi) van ‘Near Av Inn’ is afgeleid, dat vertaald kan worden als ‘plaats vlak aan zee’. Er wordt gezegd dat de Kelten hier oorspronkelijk een kolonie hadden in Nervi en dat zij daar een nederzetting hadden, maar het is meer waarschijnlijk dat deze plaats zijn naam heeft gekregen ter ere van de Romeinse keizer Marco Cocceio Nerva omdat een troep soldaten die loyaal aan hem waren hier toevlucht vonden.

‘Torre Gropallo’ kan duidelijk worden gezien van land en zee.

Onze volgende vakantie-accommodaties zijn gelegen in Recco.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Nervi biedt kunstliefhebbers ‘Galleria d’Arte Moderna’ in Villa Saluzzo en behalve de mooi ontworpen haven, heeft het ook prachtige rozen bij Villa Grimaldi. Voor wie graag een wandeling in de frisse zeelucht maakt, is er de 2 kilometer lange Passeggiata Anita Garibaldi.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46