Pizza Albenganese - Pizza

Canestrelli

Printer icon
Soort preparaat:
Pizza
Onkosten:
Easy
Bereidingstijd:
Kort
Beschrijving:
Deze ansjovis, olijf- en tomatenpizza wordt vooral gegeten in Albenga.

Belangrijkste ingrediënten:
Ingredi?nten voor 4 porties:
 
4 uien
 
1kg tomaten
 
700g bloem
 
30g gist
 
melk
 
kaas
 
7 ansjovis
 
olijven
 
knoflook
 
olijfolie
Bereidingswijze:
Fruit de uien in een beetje olijfolie op een laag vuur, snij de tomaten in stukken en voeg ze toe aan de pan, laat het zachtjes doorkoken. Snij de ansjovis in stukjes en voeg deze toe, verwijder de pan van het vuur. Voeg de olijven en knoflook toe. Doe de gist in lauw water. Schep er een pond bloem doorheen. Laat het deeg rusten. Kneed de rest van de bloem, olijfolie, melk en zout door het deeg. Laat het deeg weer rusten op een ingevette bakplaat. Giet nu de saus over het deeg, bestrooi met kaas en bak in de oven.

Recepten Ligurië


BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.