Sugo di carciofi

Spinaci alla genovese - Bijgerechten

Canestrelli

Printer icon
Soort preparaat:
Bijgerechten
Onkosten:
Easy
Bereidingstijd:
Kort
Beschrijving:
Geniet van deze spinazie als een bijgerecht bij ?Cima alla Genovese? of een eenvoudig gehaktbrood.

Belangrijkste ingrediënten:
1kg spinazie,
 
50g rozijnen,
 
50g pijnboompitten,
 
4 ansjovis (zonder graat) in zout water,
 
wat peterselie,
 
olijfolie,
 
zout, peper
Bereidingswijze:
Laat de rozijnen weken in een kom met warm water. Kook de spinazie zonder water en giet het goed af. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de ansjovis 2 minuten. Voeg dan de spinazie en de fijngehakte peterselie toe en roer goed. Giet de rozijnen af en knijp ze uit. Voeg ze samen met de pijnboompitten toe aan de pan en laat alles 10 minuten koken. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Recepten Ligurië


BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.