Baci di Alassio

Arrosto alla Genovese - Tweede Gang

Canestrelli

Printer icon
Soort preparaat:
Tweede Gang
Onkosten:
Medium
Bereidingstijd:
Gemiddeld
Beschrijving:

Arrosto alla Genovese - Tweede Gang

Arrosto alla Genovese

Printer icon
Soort preparaat: Tweede Gang

Belangrijkste ingrediënten:
Ingredi?nten voor 4 personen:
 
800g goede kwaliteit gekookte kalfsfilet (in een stuk)
 
2 koppen groentebouillon
 
6 middelgrote uien
 
? glas droge witte wijn
 
1 eetlepel(s) bloem
 
4 eetlepel(s) olijfolie
 
zout. peper
Bereidingswijze:
Bind het vlees met bindgaren, zodat het vorm blijft houden tijdens het koken. Bestrooi met bloem en laat het in een pan met de olijfolie en uien bruinen op een hoog vuur. Voeg zout toe en beetje bij beetje de groentebouillon op een laag vuur. Laat het 2 uur sudderen, roer af en toe. Na het koken verwijdert u het bindgaren en snijd het geroosterde vlees in plakken. Bereid ondertussen de saus. Meng de vleessappen met de uien. Voeg witte wijn en bloem toe, laat het een paar minuten doorkoken. Voeg zout en peper naar smaak toe, en serveer.

Recepten Ligurië


BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.