Sugo di funghi - Pesto & Sauzen

Canestrelli

Printer icon
Soort preparaat:
Pesto & Sauzen
Onkosten:
Easy
Bereidingstijd:
Kort
Beschrijving:
Als u iemand hoort praten over ?Tocco de fonzi? in Genua, dan wordt ?sugo di funghi? ? een paddenstoelensaus ? bedoeld. De saus wordt geserveerd met pasta. In Genovese traditie, wordt het niet verfijnd met tomaten of met Parmezaanse kaas.

Belangrijkste ingrediënten:
250g paddenstoelen,
 
1 ui,
 
1 bosje peterselie,
 
1 twijgje rozemarijn,
 
1 teentje knoflook,
 
olijfolie,
 
2 laurierblaadjes,
 
droge witte wijn,
 
zout
Bereidingswijze:
Snij de ui fijn en laat het in een pan met olijfolie en wat water bruinen. Was de paddenstoelen, snij ze in stukken en voeg ze aan de pan toe. Snij de knoflook, rozemarijn en peterselie fijn en voeg het toe aan de paddenstoelen. Voeg na een paar minuten een half glas witte wijn toe en laat het verdampen. Voeg nu de laurierblaadjes toe, breng op smaak met zout en laat 30 minuten zachtjes doorkoken.

Recepten Ligurië


BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.