Salsa di spinaci - Pesto & Sauzen

Canestrelli

Printer icon
Soort preparaat:
Pesto & Sauzen
Onkosten:
Easy
Bereidingstijd:
Kort
Beschrijving:
Spinaziesaus alla Liguri? wordt gemaakt met eenvoudige, natuurlijke ingredi?nten. Het wordt geserveerd met pasta.

Belangrijkste ingrediënten:
Ingredi?nten voor 4 personen:
 
300g spinazie
 
1 teentje knoflook
 
1 ansjovisfilet
 
1 eetlepel(s) amandelen
 
2 eetlepel(s) olijfolie
 
zout
Bereidingswijze:
Was de spinazie goed, kook het en giet het af. Maak de amandelen fijn met een mortel, voeg wat water toe, zodat er een cr?mige massa ontstaat. Bak de ansjovisfilet in een pan met wat olie en voeg de fijngehakte knoflook toe. Voeg de spinazie en amandelcr?me toe. Voeg zout naar smaak toe, goed roeren en ongeveer 15 minuten laten doorkoken.

Recepten Ligurië


BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.