Dit kwartaal behoort tot de stad  
Chiusanico

Dit is een middeleeuws dorp beroemd om de olijven

Beleef adembenemende uitzichten tijdens een wandeling rond het dorp

Torria heeft een aantal bezienswaardigheden die de moeite waard zijn: de drinkbak onder een zestiende-eeuwse loggia, een bas-reliëf uit 1477 in de San Martino parochiekerk, het oratorium van de Disciplinati della Santissima Annunziata en het sanctuarium van de Madonna della Neve.

In deze streek wordt ook een tweejaarlijkse fotocompetitie gehouden en de sportzalen zijn uitgerust voor schermcompetities. U kunt vanuit een oud stenen washuis in Torria via een pad naar boven lopen naar het sanctuarium van de Madonna della Neve en door de bossen verder gaan naar de San Giacomo pas en Monte Arosio.

Er liggen ook een kleine kruidenierswinkel en twee goede restaurants vlakbij. Net onder Gazzelli, kunt u de veel geprezen ‘Rocca di San Nicola’ wijn kopen rechtstreeks van de wijnboer (Vermentino en Pigato). U kunt hier ook uitstekende olijfolie kopen. De olijven groeien boven een hoogte van 400 meter waardoor geen pesticiden gebruikt hoeven worden. Er zijn ook tal van wandel- en fietsroutes die hier beginnen.

Het kleine bergdorp Torria is deel van de gemeente Chiusanico in de provincie Imperia. De plaats werd al in de vroege middeleeuwen bewoond en de mensen leefden vooral van de olijventeelt. Torria werd deel van de gemeente Chiusanico in de 12de eeuw en werd opgenomen in de provincie Imperia.

Torria is deel van de gemeente Chiusanico en is een dorp gelegen in de provincie Imperia in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Torria zoals Cesio (5,5 kilometer), Chiusanico (2,6 kilometer) en Chiusavecchia (7,3 kilometer). Vanuit de richting Genua neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Est, dan neemt u de SS28 richting Torino en dan de SP29 naar Torria.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Chiusanico TorriaL'Ulivo di Sempre Bianco

Holiday rental in Ligurië Imperia (Chiusanico)

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Garten, Autostellplatz, Terrasse, Gartenmoebel, Washing machine, 2 slaapkamers(s) In een oude olijfmolen in Torria Terras en mooie tuin

Pets on request
Washing Machine
TV
Parking lot
Details

L'Ulivo di Sempre Blu

Holiday rental in Ligurië Imperia (Chiusanico)

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Garten, Autostellplatz, Terrasse, Gartenmoebel, Washing machine, 6 + 1slaapkamers(s) In een oude olijfmolen in Torria Terras en mooie tuin

Pets on request
Washing Machine
TV
Parking lot
Details

L'Ulivo di Sempre Verde

Holiday rental in Ligurië Imperia (Chiusanico)

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Garten, Autostellplatz, Terrasse, Gartenmoebel, Washing machine, 5 slaapkamers(s) In oude olijfmolen in Torria Terras en mooie tuin

Pets on request
Washing Machine
TV
Parking lot
Details

meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Torria

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01