Type of accommodation

More options

Chiusanico

Torria

Torria

Chiusanico, Imperia

Dit is een middeleeuws dorp beroemd om de olijven

Beleef adembenemende uitzichten tijdens een wandeling rond het dorp

Reistips

Reistips

Torria heeft een aantal bezienswaardigheden die de moeite waard zijn: de drinkbak onder een zestiende-eeuwse loggia, een bas-reliëf uit 1477 in de San Martino parochiekerk, het oratorium van de Disciplinati della Santissima Annunziata en het sanctuarium van de Madonna della Neve.

In deze streek wordt ook een tweejaarlijkse fotocompetitie gehouden en de sportzalen zijn uitgerust voor schermcompetities. U kunt vanuit een oud stenen washuis in Torria via een pad naar boven lopen naar het sanctuarium van de Madonna della Neve en door de bossen verder gaan naar de San Giacomo pas en Monte Arosio.

Er liggen ook een kleine kruidenierswinkel en twee goede restaurants vlakbij. Net onder Gazzelli, kunt u de veel geprezen ‘Rocca di San Nicola’ wijn kopen rechtstreeks van de wijnboer (Vermentino en Pigato). U kunt hier ook uitstekende olijfolie kopen. De olijven groeien boven een hoogte van 400 meter waardoor geen pesticiden gebruikt hoeven worden. Er zijn ook tal van wandel- en fietsroutes die hier beginnen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Het kleine bergdorp Torria is deel van de gemeente Chiusanico in de provincie Imperia. De plaats werd al in de vroege middeleeuwen bewoond en de mensen leefden vooral van de olijventeelt. Torria werd deel van de gemeente Chiusanico in de 12de eeuw en werd opgenomen in de provincie Imperia.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Torria is deel van de gemeente Chiusanico en is een dorp gelegen in de provincie Imperia in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Torria zoals Cesio (5,5 kilometer), Chiusanico (2,6 kilometer) en Chiusavecchia (7,3 kilometer). Vanuit de richting Genua neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Est, dan neemt u de SS28 richting Torino en dan de SP29 naar Torria.

L'Ulivo di Sempre Verde

Holiday rental in Ligurien Imperia (Chiusanico)

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinmeubels, In oude olijfmolen in Torria Terras en mooie tuin

Pets allowed on request
SAT/TV
Internet
Parking space
Details

L'Ulivo di Sempre Blu

Holiday rental in Ligurien Imperia (Chiusanico)

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinmeubels, In een oude olijfmolen in Torria Terras en mooie tuin

Pets allowed on request
SAT/TV
Internet
Parking space
Details


© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46