Type of accommodation

More options

Imperia (City)

Kleurrijke huizen tijdens een zonsondergang in Imperia Oneglia Een plein met palmbomen in Imperia Oneglia Een mening van een strand in Imperia, Oneglia Een mooi uitzicht op een vakantiebestemming Oneglia in Ligurië Een mening van een klif in de zee in Imperia Een standbeeld van Manuel Belgrano in Imperia, Oneglia Mensen genieten van de zon in de zandstrand van Imperia Een mooie straat in Imperia, Oneglia Een prachtige villa in Imperia, Oneglia in tussen de palmbomen

Oneglia

Imperia (City), Imperia

Dit is een mooi kustdorp in de gemeente Imperia

De stad biedt alles wat u als vakantieganger maar kunt wensen, van musea tot een mooi oud stadscentrum en een strand

Reistips

Reistips

Er zijn twee ongebruikelijke musea in Oneglia. Een hiervan is het Spaghetti museum. Er zijn hier allerlei oude gebruiksvoorwerpen voor het produceren van pasta te bewonderen.

Daarnaast is er het ‘Museo dell’Olivo’ in Oneglia. Dit museum werd zelfs erkend in 1993 als het beste museum in Europa. Het ligt ten noorden van het treinstation op het terrein van Carli in de Via Garessio. De leveranciers van olijfolie aan de Paus bouwden een ultramodern en interessant museum hier, die de technologie, de historie en de cultuur van olijventeelt laat zien. U zult niets missen als het over olijfolie gaat. Alles kan hier worden gevonden van heilige olie tot medicatie en de historische oliekruiken.

Voor veel bezoekers aan Imperia, is Villa Grock aan de oostelijke rand van het dorp een ideale bestemming. De beroemde clown Grock bouwde hier een Villa en bracht zijn laatste jaren hier door. Tegenwoordig kan de villa worden bezocht en u kunt er allerlei dingen zien die te maken hebben met deze beroemde clown.

In het centrum van Oneglia is er het rechthoekige Piazza Dante. Rondom lopen de lange Colonnade straten uit de 19de eeuw waar u veel winkels kunt vinden. De Via Bonfante is ideaal voor bijvoorbeeld lange elegante winkeltochten, terwijl fijnproevers een grote culinaire variëteit kunnen vinden in Via San Giovanni.

Parallel aan de zee loopt Via Doria. Hier ligt het geboortehuis van Andrea Doria, het Palazzo Doria, een belangrijk staatshoofd uit Genua. Daarnaast kunt u ook de barokke kerk Giovanni Battista in het oude stadsdistrict vinden. Ten westen van de haven ligt de Piazza de Amicis, die herinneringen oproept aan de populaire schrijver van kinderboeken.

Oneglia is ook de perfecte plek voor strandvakantiegangers en liefhebbers van watersporten.

De lange kiezel- en steen-stranden zijn erg geschikt om te gaan zwemmen of windsurfen. De haven van Oneglia werd steeds uitgebreid vanaf de 19de eeuw en is een aanlegplaats voor jachten. Mountainbikers kunnen de verbindingsweg naar Diano Marina nemen of een tocht naar het achterland vanuit hier beginnen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Oneglia is een dorp in de gemeente Imperia. De plaats werd al bewoond in de vroege middeleeuwen en werd bij de gemeente Imperia gevoegd. Oneglia was betrokken bij een onenigheid tussen de verschillende dorpen binnen de gemeente Imperia. Het dispuut werd uiteindelijk opgelost in 1923.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Oneglia hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Oneglia zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Gorleri (4,7 kilometer), Costa d’Oneglia (4 kilometer) en Borgo Sant Agata (6,3 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Est en dan volgt u de Via Garessio, Via Giacomo Agnesi en Via Nicolo richting Via Francesco Pastonci.

Villa dell Avvocato

Vakantiehuis in Ligurien Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Barbecue, Dakterras, Olijfbomen, Tuinmeubels, vaatwasser, 5 slaapkamers Zwembad 3 badkamers 2 grote terrassen

Swimming Pool
Pets allowed on request
Dishwasher
SAT/TV
Parking space
BBQ
Details

Villetta di Nanni

Vakantiehuis in Ligurien Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Barbecue, Privé parkeerplaats, Tuinmeubels, Kleine villa Dromerig uitzicht op zee Groot terras Zwembad

Swimming Pool
Pets allowed on request
SAT/TV
Parking space
BBQ
Details

Villino Capo Berta

Vakantiehuis in Ligurien Imperia (Imperia (City))

circa mins vanaf zee te voet* Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Parkeerplaats, Terras, Olijfbomen, Tuinmeubels, Villa met prachtig uitzicht op zee Terras WIFI

Pets allowed on request
SAT/TV
AC
Internet
Parking space
Details


© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46