Dit kwartaal behoort tot de stad  
Imperia (City)

Dit is een mooi kustdorp in de gemeente Imperia

De stad biedt alles wat u als vakantieganger maar kunt wensen, van musea tot een mooi oud stadscentrum en een strand

Er zijn twee ongebruikelijke musea in Oneglia. Een hiervan is het Spaghetti museum. Er zijn hier allerlei oude gebruiksvoorwerpen voor het produceren van pasta te bewonderen.

Daarnaast is er het ‘Museo dell’Olivo’ in Oneglia. Dit museum werd zelfs erkend in 1993 als het beste museum in Europa. Het ligt ten noorden van het treinstation op het terrein van Carli in de Via Garessio. De leveranciers van olijfolie aan de Paus bouwden een ultramodern en interessant museum hier, die de technologie, de historie en de cultuur van olijventeelt laat zien. U zult niets missen als het over olijfolie gaat. Alles kan hier worden gevonden van heilige olie tot medicatie en de historische oliekruiken.

Voor veel bezoekers aan Imperia, is Villa Grock aan de oostelijke rand van het dorp een ideale bestemming. De beroemde clown Grock bouwde hier een Villa en bracht zijn laatste jaren hier door. Tegenwoordig kan de villa worden bezocht en u kunt er allerlei dingen zien die te maken hebben met deze beroemde clown.

In het centrum van Oneglia is er het rechthoekige Piazza Dante. Rondom lopen de lange Colonnade straten uit de 19de eeuw waar u veel winkels kunt vinden. De Via Bonfante is ideaal voor bijvoorbeeld lange elegante winkeltochten, terwijl fijnproevers een grote culinaire variëteit kunnen vinden in Via San Giovanni.

Parallel aan de zee loopt Via Doria. Hier ligt het geboortehuis van Andrea Doria, het Palazzo Doria, een belangrijk staatshoofd uit Genua. Daarnaast kunt u ook de barokke kerk Giovanni Battista in het oude stadsdistrict vinden. Ten westen van de haven ligt de Piazza de Amicis, die herinneringen oproept aan de populaire schrijver van kinderboeken.

Oneglia is ook de perfecte plek voor strandvakantiegangers en liefhebbers van watersporten.

De lange kiezel- en steen-stranden zijn erg geschikt om te gaan zwemmen of windsurfen. De haven van Oneglia werd steeds uitgebreid vanaf de 19de eeuw en is een aanlegplaats voor jachten. Mountainbikers kunnen de verbindingsweg naar Diano Marina nemen of een tocht naar het achterland vanuit hier beginnen.

Oneglia is een dorp in de gemeente Imperia. De plaats werd al bewoond in de vroege middeleeuwen en werd bij de gemeente Imperia gevoegd. Oneglia was betrokken bij een onenigheid tussen de verschillende dorpen binnen de gemeente Imperia. Het dispuut werd uiteindelijk opgelost in 1923.

Oneglia hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Oneglia zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Gorleri (4,7 kilometer), Costa d’Oneglia (4 kilometer) en Borgo Sant Agata (6,3 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Est en dan volgt u de Via Garessio, Via Giacomo Agnesi en Via Nicolo richting Via Francesco Pastonci.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Imperia (City) Oneglia

Casa S. Lucia

Holiday rental in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Garten, Autostellplatz, Terrasse, Gartenmoebel, Washing machine, Dishwasher, 5 slaapkamers(s) 2 slaapkamers 2 badkamers Zwembad Goed onderhouden tuin met terras

Swimming Pool
Pets not allowed
Washing Machine
Dishwasher
TV
Parking lot
Details

-10%

Last Minute icon

Villa dell Avvocato

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Garten, Autostellplatz, Terrasse, AussenBBQ, Dachterrasse, Olivenbäume, Gartenmoebel, Washing machine, Dishwasher, 8 slaapkamers(s) 5 slaapkamers Zwembad 3 badkamers 2 grote terrassen

Swimming Pool
Pets on request
Washing Machine
Dishwasher
TV
Parking lot
BBQ
Details

Villetta di Nanni

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Garten, Autostellplatz, Terrasse, AussenBBQ, AussenPrivaterParkplatz, Gartenmoebel, 2 slaapkamers(s) Kleine villa Dromerig uitzicht op zee Groot terras Zwembad

Swimming Pool
Pets on request
TV
Parking lot
BBQ
Details

Villino Amelia VL

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Garten, Autostellplatz, Terrasse, AussenBBQ, Olivenbäume, Gartenmoebel, Washing machine, Dishwasher, 4 slaapkamers(s) Villa met prachtig uitzicht op zee Terras

Pets on request
Washing Machine
Dishwasher
TV
Parking lot
BBQ
Details
 • personen
 • 4
 • slaapkamers(s)
 • 1
 • van
 • 500€
 • /week

Villino Amelia VM

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Garten, Autostellplatz, Terrasse, AussenBBQ, Olivenbäume, Gartenmoebel, Washing machine, Dishwasher, 4 slaapkamers(s) Villa met prachtig uitzicht op zee Terras WIFI

Pets on request
Washing Machine
Dishwasher
TV
Parking lot
BBQ
Details
 • personen
 • 4
 • slaapkamers(s)
 • 1
 • van
 • 500€
 • /week

Villino Capo Berta

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Autostellplatz, Terrasse, Olivenbäume, Gartenmoebel, 2 slaapkamers(s) Villa met prachtig uitzicht op zee Terras WIFI

Pets on request
TV
airconditioning
Internet
Parking lot
Details

meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Oneglia

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01