Type of accommodation

More options

Provincie Genua | Italië | Ligurië

Bezoek het bekendste aquarium van Italië in Genua en geniet van rustige plekken in het achterland van Liguria

Province of Genoa

Province of Genoa

De provincie Genua is een ideale vakantiebestemming voor vakantiegangers die van een ontspannende en aangename vakantie willen genieten aan zee, maar tegelijkertijd ook niet sport, cultuur en winkelen willen missen.

Genua heeft geweldige stranden, de prachtige zee en de kleine stadjes die zich erg goed lenen om te wandelen en tijd door te brengen. De omgeving rond de stadjes, met groene weilanden, kleine bossen en typische Ligurische wijngaarden en olijfgroeves, bieden ook een ideale balans tussen het hectische stadsleven in het provinciehoofdstad Genua.

De gelijknamige provinciehoofdstad, Genua, is het hoogtepunt van de provincie

Het werd uitgeroepen tot de Europese Culturele Hoofdstad in 2004 en het biedt alles wat uw hart maar kan begeren. Van de historische bezienswaardigheid in de stad, de 117 meter hoge vuurtoren, tot de twee Palazzo’s en de historische kerken; van de oude haven met verschillende musea tot een aquarium, u vindt hier alles om de wensen van een cultuurliefhebber tot vervulling te laten komen. Genua is ook erg aantrekkelijk voor natuurliefhebbers.

Er zijn verschillende regionale parken en een natuurconservatiegebied in de zee rond de stad en de provincie. U kunt hier ongestoord van de rustige natuurlijke omgeving genieten.

Paradijs voor wandelaars

Wandelaars en mountainbikers zullen hier zeker aan hun trekken komen. Er zijn verschillende wandelpaden in de provincie en er zijn ook spannende mountainbikeroutes in het gebied. Als u gaat duiken, dan kunt u op sommige plaatsen de onderwaterwereld voor de kust van Genua ontdekken. Georganiseerde boottochten zijn ook mogelijk, zodat bezoekers dolfijnen en walvissen kunnen zien in hun natuurlijke omgeving.

Kenmerkend voor deze provincie zijn ook de vele kleine dorpen die direct aan de kust liggen

U zult hier onaangetaste kustgebieden vinden en ook romantische baaien en natuurlijke stranden. U kunt de ruïnes van oude kastelen langs de kust bezoeken, bijvoorbeeld het ‘Torre del Castelletto’, ‘Torre Quezzi’ en Torre Specola’.

Wie geïnteresseerd is in geschiedenis, moet beslist het ‘Carnevale Genovese’ bezoeken en Genua uit de 16de eeuw beleven.

Het is ook de moeite waard om de steden Santa Margherita Ligure met het fantastische lido en Rapalla met een rijke historie te bezoeken.

Een andere stad die ook beslist de moeite waard is, is het wereldberoemde Portofino. U zult hier een fantastisch natuurlijk strand vinden en een mooie historisch stadscentrum.

Steden in Genova

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Genova

Dependance Villa Royal

Holiday rental in Ligurien Genova (Recco)

Barbecue toegestaan, Parkeerplaats, Balkon, Terras, Barbecue, Tuinmeubels, vaatwasser, Privé strand met woonboot schitterend zee uitzicht 4 slaapkamers 3 badkamers WIFI

Dishwasher
SAT/TV
Parking space
BBQ
Details

Casa dei Fiori Liguri 1

Vakantiehuis in Ligurien Genova (San Colombano Certenoli)

Barbecue toegestaan, Parkeerplaats, Terras, Tuinmeubels, vaatwasser, Prachtig uitzicht op zee Rustig gelegen 2 terrassen 2 slaapkamers

Pets not allowed
Dishwasher
Parking space
Details

Casa dei Fiori Liguri 2

Vakantiehuis in Ligurien Genova (San Colombano Certenoli)

Barbecue toegestaan, Parkeerplaats, Terras, Tuinmeubels, Schitterend uitzicht, mooi terras, 1 slaapkamer

Pets not allowed
Parking space
Details

* Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten.

** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46