Type of accommodation

More options

Diano San Pietro

Mooi uitzicht op een vakantiebestemming Besta in Ligurië Uitzicht vanaf Besta in Ligurië

Besta

Diano San Pietro, Imperia

Besta is een klein dorp omringd door olijfgroeves

De locatie in de bergen maakt het een ideaal uitgangspunt voor veel verschillende activiteiten

Reistips

Reistips

Besta wordt omgeven door talrijke mooie olijfgroeves en een natuurlijke groene omgeving. De plaats is ideaal voor lange ontspannen wandelingen in een pittoreske omgeving met mooie flora en fauna. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden voor bergwandelen en fietsen in deze heuvelachtige regio.

Besta is de berghelling die tegenover ‘Besta di Ca’ ligt, wat kan worden vertaald als Besta van de voorgevel, omdat het dorp Besta met de olijfgroeves op een riem of voorgevel lijkt die langs de berghelling loopt. Dit is waar de Engelse auteur Annie Hawes woont, die een amusant boek schreef (San Pietro’s olijven) over deze locatie en het karakter van de soms ongewone, maar charmante inwoners die op deze heuvel wonen. Het district is ook erg gunstig gelegen voor een vakantie in een vakantiehuis.

Het kleine, rustige dorp is een ideaal uitgangspunt voor actieve vakantiegangers die graag andere steden willen zien en natuur, in plaats van alleen maar het strand.

U mag ook de talrijke culinaire lekkernijen niet missen.

Besta wordt omringd met talloze, mooie olijfgroeves en wordt omgeven door de natuur. Het dorp is ideaal voor lange ontspannen wandelingen in een pittoreske omgeving met mooie flora en fauna. Er is ook erg geschikt voor bergwandelen en mountainbiken door de heuvelachtige regio.

Geschiedenis

Geschiedenis

Besta is een klein dorp in de gemeente Diano San Pietro. Het ligt op ongeveer 1,5 kilometer afstand van de stad op een rustige berg en omringd door de natuur. Besta was al vroeg in de geschiedenis bewoond vanwege de strategische locatie. Het was een belangrijk centrum binnen de gemeente. Het werd bij de gemeente Diano San Pietro gevoegd in de 12de eeuw. De oorspronkelijke bewoners waren olijvenboeren, die hun huizen en groeves verlieten voor Diano San Pietro, vanwege de jarenlange oorlogen.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Besta hoort bij de gemeente Diano San Pietro en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Besta zoals Moltedo (1,1 kilometer), Diano Castello (2,6 kilometer) en Monad S. Lucia (3,7 kilometer). Vanuit de richting Genua/Nizza, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor San Bartolomeo al Mare en dan rijdt u door richting Diano Marina. Vanuit Diano Marina, rijdt u naar Diano San Pietro. Als u in Diano San Pietro bent (kleine Piazza), dan volgt u de richtingsborden voor Roncagli. Op 50 meter na het bord voor Roncagli, is er een erg steile weg de heuvel op aan de rechterkant (Via Primo Maggio). Let op dat u uw snelheid verminderd, want dit is een erg scherpe bocht. U bent dan in Besta.

Ca Gianca 1

Holiday rental in Ligurien Imperia (Diano San Pietro)

Tuin, Parkeerplaats, Balkon, Terras, Barbecue, Speelplaats, Tuinmeubels, vaatwasser, Idyllisch appartement met goede faciliteiten Tegen een heuvel gelegen 2 slaapkamers Speeltuin Terras Zwembad Tuin met barbecue

Swimming Pool
Pets not allowed
Dishwasher
SAT/TV
Internet
Parking space
BBQ
Details

Ca Gianca 2

Holiday rental in Ligurien Imperia (Diano San Pietro)

Tuin, Parkeerplaats, Balkon, Terras, Barbecue, Speelplaats, Tuinmeubels, vaatwasser, Idyllisch appartement met goede faciliteiten Tegen een heuvel gelegen Speeltuin Zwembad Tuin met barbecue Groot balkon met prachtig uitzicht op zee

Swimming Pool
Pets not allowed
Dishwasher
SAT/TV
Internet
Parking space
BBQ
Details

Villa Gioia

Vakantiehuis in Ligurien Imperia (Diano San Pietro)

Huisdieren op verzoek, Tuin, Parkeerplaats, Balkon, Terras, loggia, Barbecue, Dakterras, Speelplaats, Tuinmeubels, vaatwasser, Idyllisch appartement met goede faciliteiten Tegen een heuvel gelegen 4 slaapkamers Speeltuin Terras Zwembad Tuin met barbecue

Swimming Pool
Pets allowed on request
Dishwasher
SAT/TV
Internet
Parking space
BBQ
Details


© 2000 - 2023 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46