Dit kwartaal behoort tot de stad  
Imperia (City)

Montegrazie

Imperia (City), Imperia

Wie zijn vakantie doorbrengt in een vakantiehuis in Montegrazie mag zeker drie dingen niet missen. De Nostra Signora delle Grazie kerk, het restaurant Al Santuario en de mooie bergwandelpaden door de prachtige olijfgroeves. Van hieruit zult u steeds een prachtig uitzicht hebben over de omgeving en de dorpen in de buurt. Deze wandelpaden leiden u ook naar de pelgrimskerk Nostra Signora delle Grazie.

Voor iedere bezoeker is de atmosfeer een fantastische belevenis. De belangrijkste reden om Roberto en zijn familie in het Al Santuario restaurant te bezoeken, zijn de Ligurische delicatessen. Dit plattelandsrestaurant heeft een speciaal soort menu. U krijgt geen menukaart, maar verschillende voor- en hoofgerechten zodat u aan het einde van de avond verschillende soorten Ligurische specialiteiten heeft geprobeerd.

Montegrazie is een klein middeleeuws dorp in het achterland van Imperia. Vanuit hier kunt u de kiezelstranden in Imperia Porto Maurizio bereiken binnen 15 minuten. De plaats zelf heeft mooie straatjes, die uitnodigen voor een wandeling en u zult er mooie uitzichten vinden.

De Nostra Signora delle Grazie kerk is erg de moeite van een bezoek waard. Het dateert uit 1450 en vanaf de Piazza heeft u een mooi uitzicht over het dorp en de omgeving. Er wordt gezegd dat de kerk werd gebouwd door de vader van een doofstom meisje in Moltedo. Het meisje bad tot de Maagd Maria terwijl zij haar kudde hoedde om een stem te krijgen. Zij wilde de wonderbaarlijke geschenken van deze wereld en de hemel prijzen. Toen zij opkeek, zag zij een glinsterend verblindend licht. Hierin zag zij de Maagd Maria met het kindje Jezus in haar armen. Zij zei dat het meisje naar haar vader moest gaan en hem vragen om een kerk te bouwen voor de Heilige Maagd Maria. De vader geloofde haar meteen toen zij hem vertelde over het visioen. Het meisje werd geheeld en als dank bouwde de vader een kapel hier op de top van de heuvel. Later werd met hulp van sponsors de huidige kerk gebouwd en het werd ingewijd op 21 maart 1450. De steen waarop de Maagd Maria zat, toen zij aan het meisje verscheen werd geïntegreerd in het eerste altaar dat aan de Maagd Maria is toegewijd.

Montegrazie hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Montegrazie liggen verschillende andere dorpen zoals Moltedo (6,4 kilometer), Caramagna Ligure (3,7 kilometer) en Dolcedo (9 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag op de snelweg voor Imperia Ovest en dan volgt u de Via Tommaso LIttardi richting de SP41. Volg dan de Via Moltedo en daarna de Strada Montegrazie, dan de Strada della Ciappa richting Via delle Scuole in Montegrazie.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Imperia (City) Montegrazie

Casa Canelli

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Garten, Autostellplatz, Terrasse, AussenSitzplatzimGruenen, AussenBBQ, Olivenbäume, Washing machine, 5 slaapkamers(s) Zeezicht Zwembad Twee slaapkamers

Swimming Pool
Pets on request
Washing Machine
TV
Parking lot
BBQ
Details

meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Montegrazie

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01