Dit kwartaal behoort tot de stad  
Imperia (City)

Dit is een klein bergdorp boven de Prino Vallei

Het adembenemende panorama biedt een uniek uitzicht over de vallei en de kust

Dit kleine bergdorp ligt boven Imperia. Het uitzicht over de kust is adembenemend. Idyllische bergwandelpaden zorgen voor een perfecte balans in de natuurlijke omgeving.

De Prino Vallei, onder Poggi, biedt ook erg veel mogelijkheden voor excursies. Veel wandel- en fietspaden lopen door het achterland van Imperia en de Prino Vallei. Als u naar de kust of het strand wilt gaan, dan kunt u dat doen binnen een paar minuten met de auto.

Poggi is deel van de gemeente Imperia. Het dorp werd al bewoond in de vroege middeleeuwen en werd al vroeg bij de gemeente Imperia gevoegd.

Poggi hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Poggi kunt u verschillende andere dorpen vinden zoals Civezza (3,3 kilometer), Torrazza (3,5 kilometer) en Caramagna Ligure (8 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Ovest en dan volgt u de Via Tommaso Littardi tot aan Poggi.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Imperia (City) Poggi

Casa delle Stelle

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Grillmöglichkeit, Terrasse, öffentlicher Parkplatz, Gartenmoebel, Washing machine, 4 slaapkamers(s) Terras met een prachtig uitzicht over de plaats tot aan de zee 2 slaapkamers Comfortabele woonkeuken

Pets not allowed
Washing Machine
TV
Internet
Details

meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Poggi

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01