Type of accommodation

More options

Imperia (City)

Poggi

Poggi

Imperia (City), Imperia

Dit is een klein bergdorp boven de Prino Vallei

Het adembenemende panorama biedt een uniek uitzicht over de vallei en de kust

Reistips

Reistips

Dit kleine bergdorp ligt boven Imperia. Het uitzicht over de kust is adembenemend. Idyllische bergwandelpaden zorgen voor een perfecte balans in de natuurlijke omgeving.

De Prino Vallei, onder Poggi, biedt ook erg veel mogelijkheden voor excursies. Veel wandel- en fietspaden lopen door het achterland van Imperia en de Prino Vallei. Als u naar de kust of het strand wilt gaan, dan kunt u dat doen binnen een paar minuten met de auto.

Geschiedenis

Geschiedenis

Poggi is deel van de gemeente Imperia. Het dorp werd al bewoond in de vroege middeleeuwen en werd al vroeg bij de gemeente Imperia gevoegd.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Poggi hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Poggi kunt u verschillende andere dorpen vinden zoals Civezza (3,3 kilometer), Torrazza (3,5 kilometer) en Caramagna Ligure (8 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Ovest en dan volgt u de Via Tommaso Littardi tot aan Poggi.

Casa delle Stelle

Vakantiehuis in Ligurien Imperia (Imperia (City))

Barbecue toegestaan, Terras, Openbare parkeerplaats, Tuinmeubels, Terras met een prachtig uitzicht over de plaats tot aan de zee 2 slaapkamers Comfortabele woonkeuken

Pets not allowed
SAT/TV
Internet
Details


© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46