Type of accommodation

More options

Diano San Pietro

Mening van Moltedo in Ligurië Een prachtig uitzicht op vakantiebestemming Moltedo in Ligurië Een kerk in Moltedo, Ligurië Gezicht op een kerk in Moltedo, Ligurië Een palmboom in Moltedo, Ligurië

Moltedo

Diano San Pietro, Imperia

Reistips

Reistips

Als u een paar dagen in Moltedo doorbrengt, dan moet u ook zeker niet vergeten om de lokale specialiteiten te proeven. U kunt zich culinair laten verwennen in de twee erg goede restaurants in Moltedo. Als u de traditionele Ligurische specialiteiten wil proberen, dan is het restaurant ‘La Campagnola’ de plek voor u. Het tegenovergestelde hiervan is de Engelse pub ‘The Water Wheel’, waar u pizza of spiesen kunt eten met Engels en Iers bier.

Als u liever zelf kookt, dan kunt u de plaatselijke Alimentari bezoeken om uw proviand in te slaan voor de volgende dag. U kunt te voet bij de Alimentari komen vanuit de meeste plekken in Moltedo. Er zijn ook verschillende supermarkten in het centrum van Diano Marina, waar u vanalles kunt krijgen wat u maar nodig kunt hebben als toerist en u kunt hier komen binnen een paar minuten met de auto.

Actieve vakantiegangers zullen ook aan hun trekken komen in Moltedo. Dit is het perfecte uitgangspunt voor bergenwandelingen en tochten met de mountainbike. Sommige attracties bieden prachtige panoramische uitzichten over de vallei, met een onaangetaste natuurlijke omgeving en de Ligurische flair.

U kunt een magnifiek panoramisch uitzicht vinden over de Diano vallei vanuit de meeste vakantiehuizen en vakantie-appartementen in Moltedo.

Geschiedenis

Geschiedenis

Moltedo is een van de plaatsen in de gemeente Diano San Pietro, omgeven door olijfgroeves. Andere plaatsen in de gemeente zijn Besta, Borello, Borganzo, Camporondo, Colla en Diano Roncagli. Moltedo is ongeveer 7 kilometer van de stranden van Diano Marina en daarom nog steeds erg geschikt voor wie graag een strandvakantie heeft. Maar dit is geen plaats waar u omringd wordt door toeristen, het is precies het tegenovergestelde. U zult kunnen genieten van de rust en de magnifieke natuurlijke omgeving en u kunt zich voelen alsof u thuis bent in het paradijs.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Moltedo hoort bij de gemeente Diano San Pietro en is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Moltedo zoals Trinita (0,7 kilometer), Trucchi (1,7 kilometer) en Diano San Pietro (1,1 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor San Bartolomeo al Mare, dan slaat u af voor de SS1 in de richting van de SP34, dan de SP36 tot aan Moltedo.

Casa Pantallo

Vakantiehuis in Ligurien Imperia (Diano San Pietro)

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Kleine tuin, Terras, Wintertuin, Openbare parkeerplaats, Dakterras, Tuinmeubels, 3 slaapkamers 2 terrassen Uitzicht

Pets allowed on request
SAT/TV
Details

Casa Mare

Vakantiehuis in Ligurien Imperia (Diano San Pietro)

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Terras, Tuinmeubels, 3 slaapkamers 2 badkamers Uitzicht op zee Terras Rustig gelegen

Pets allowed on request
SAT/TV
Details


© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46