Een bus die zich in Diano Marina en wachten voor passagiers te gaan op een bus tour

Bustochten in Ligurie

Excursies in Ligurië en de Franse Riviera met de bus

Excursies met Nyala Wonder Travel

Vertrekpunt: Sanremo

  • Bussana Vecchia – gelegen op tien kilometer van Sanremo in de provincie Imperia. Het is een uniek bergdorp, dat tegenwoordig het thuis is voor veel kunstenaars.

  • Grasse en Saint Paul de Vence – Bezoek de beroemde hoofdstad van de parfum in Grasse waar u het Internationale Museum van Parfumerie kunt bezoeken. Op uw terugweg, bezoekt u het middeleeuwse kunstenaarsdorp Saint Paul de Vence.

  • Monaco bij nacht – ontdek de beroemde stad van Monte Carlo en bezoek de meest beroemde bezienswaardigheden. Het vorstendom van Monaco, het Grand Casino en de mooie haven waar u een romantische wandeling kunt maken en van de prachtige uitzichten kunt genieten.

  • Riviera van de Belle Epoque – bezoek Cannes, maak een boottocht naar de Lerins eilanden, geniet van de frisse lucht in Nice en maak een wandeling door de stad, het Museum van Moderne Kunst en op de terugweg kunt u het middeleeuwse dorp Eze bezoeken.

  • Alpha Wolf Park – het park is gelegen in het hart van het Franse Nationale Mercantour park waar verscheidene soorten Alpine wolven leven.

Nyala Wonder Travel biedt ook excursies aan per boot – naar de Lerins eilanden, excursies om walvissen te zien of boottochten langs de Riviera.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact op nemen met Nyala Wonder Travel +39 0184 666 986

Excursies met Costa Crociere

Vertrekpunt: Savona

Costa Crociere organiseert veel excursies naar beroemde plaatsen in Ligurië en de Côte d’Azur – de oude stad Genua, het Aquarium van Genua, middeleeuwse dorpen, snorkelen in Bergeggi, tochten in Savona, Monaco, Portofino en nog veel meer.

Zie de excursies die Costa Crociere biedt op de website; om contact op te nemen, kunt u een email sturen naar info@costa.it of bellen met +39 848 50 50 50

Excursies in Ligurië en de Franse Riviera met de taxi

Excursies met Taxi Savona

Vertrekpunt: Savona

Taxi Savona organiseert excursies met de auto tot 7 personen. Beschikbare excursies zijn: Portofino en het Aquarium van Genua, Albissola en Savona, Monaco, Nice en nog veel meer. Om contact op te nemen met Taxi Savona, kunt u het contactformulier invullen op de website of bellen +39 019 80 80 80.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.