Dit kwartaal behoort tot de stad  
San Colombano Certenoli

Dit is een klein, Ligurisch bergdorp met een adembenemend uitzicht

Kom en proef de typische Ligurische specialiteiten en geniet van de rust

Het uitzicht vanuit Villa Oneto over de kust en de zee is fascinerend. Binnen een paar minuten met de auto bent u al bij het strand en het fijne verfrissende water.

De rust en de natuurlijke omgeving zullen bijdragen aan uw ontspanning tijdens uw vakantie. Geniet van een bergwandeltocht door een mooie omgeving. U kunt ook fietstochten maken vanuit Villa Oneto. Daarnaast kunt u van veel culinaire delicatessen en Ligurische specialiteiten genieten.

Villa Oneto is een plaats in de gemeente San Colombano Certenoli in de provincie Genua. Villa Oneto werd al vroeg bewoond en in de vroege middeleeuwen werd het deel van de provincie Genua. Het kleine idyllische dorp heeft 115 inwoners en ligt 374 meter boven de zeespiegel.

Villa Oneto hoort bij de gemeente San Colombano Certenoli en is een dorp in de provincie Genua, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Villa Oneto zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Case Cade (2,2 kilometer), Leivi (2,1 kilometer) en Cicagna (13,1 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag vanaf de E80 snelweg voor Chiavari en dan volgt u de Strada Provinciale 32 (SP32) in de richting van Via S. Gaetano.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Genova San Colombano Certenoli Villa Oneto


meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Villa Oneto

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01