​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Begin de dag met een uitzicht over zee

Geniet van een ontbijt bij zonsopgang op het terras van uw vakantiehuis in Ligurië en kijk uit over het landschap helemaal tot aan de zee. Bestaat er iets mooiers dan de dag beginnen op deze manier tijdens uw vakantie: de geur van verse koffie, de fijne koele lucht in de morgen en het adembenemende uitzicht vanuit uw slaapkamer dat u laat dromen. Ontspanning gegarandeerd!

Meer
Laden

Casa Il Ponte

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Cervo)

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Balkon, Terras, Kiezelstrand, Privé parkeerplaats, Tuinmeubels, 6 slaapkamers(s) 2 slaapkamers Terras en balkon Op 100 meter afstand van zee Parkeerplaats

Pets on request
Parking lot
Details

-10%

Villino Capo Berta

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Parkeerplaats, Terras, Olijfbomen, Tuinmeubels, 2 slaapkamers(s) Villa met prachtig uitzicht op zee Terras WIFI

Pets on request
TV
airconditioning
Internet
Parking lot
Details
meer Vakantiehuizen

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.
Meer
Laden

Ligurië is een regio in Noord Italië vol variatie en veel natuurlijke diversiteit. U kunt dit goed ontdekken vanuit uw vakantiehuis gelegen in een groene omgevng, op een heuvel, vlakbij zee of in het achterland. Deze populaire regio in Italië is uniek en erg speciaal.

De omgeving ontdekken vanuit uw vakantiehuis…

U kunt altijd een fantastisch uitzicht hebben over de blauwe sprankelende zee samen met de vele wandelpaden en fietspaden zodat uw vakantie een echt hoogtepunt wordt. Wandelpaden rond Dolcedo, San Remo en Cinque Terre worden van harte aangeraden.

… en tegelijktijd van het ongelooflijke zeezicht genieten!

U zult onze vakantie-appartement en –huizen in Ligurië vinden temidden van een unieke natuurlijke omgeving, in Ligurische dorpen en in Italië’s mooiste kustplaatsen. De vrijstaande vakantiehuizen met uitzicht over zee zijn in het bijzonder populair bij koppels en families die graag afstand nemen van de dagelijkse stress thuis en graag willen ontspannen in een rustige, natuurlijke omgeving. Voor gasten die graag de Ligurische flair willen leren kennen, raden wij de traditionele stenen vakantiehuizen aan die zij aan zij liggen. Deze huizen zijn erg indrukwekkend met een eigen charme en u kunt ook hier prachtige uitzichten over de kust hebben.

Contrasten beleven

Wie zijn vakantie doorbrengt in Ligurië moet ook de drukke kustplaatsen beleven, naast de rust op de andere dagen in het vakantiehuis. De mooie en gevarieerde stranden in de regio nodigen vakantiegangers die graag zwemmen uit aan de kust. U zult een vakantiehuis of vakantie-appartement naar uw keuze vinden, zelfs in de kustplaatsen.

Het prachtige uitzicht spreekt voor zich!

Voer eerst de periode in, dan het aantal personen en uw voorkeuren om te zien welke vakantie-accommodaties nog beschikbaar zijn om te boeken. Klik op de accommodaties die door ons persoonlijk zijn uitgekozen en laat de foto’s en beschrijvingen u overtuigen. En geloof het of niet, de uitzichten over zee vanuit onze vakantiehuizen zullen u verrassen wanneer u aankomt, of het nu een huis is in Imperia, direct aan de zee, in het achterland of met een specifiek aantal slaapkamers. Wij, het BlumenRiviera team, adviseren u graag persoonlijk bij het maken van uw keuze en samen met u vinden wij uw perfecte vakantiehuis voor uw vakantie!

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.