​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Vakantie op de boerderij – een speciale belevenis

Geniet van de schoonheid van het landschap, krijg het gevoel van vrijheid bij de zee en breng uw vakantie door in perfecte harmonie met de natuur. Kom meer te weten over de locale producten die u hier kunt proeven en waarderen. Nergens anders is kwaliteit zo groot belang, en u kunt dat ook voelen! Maar, wat is ‘Agriturismo’ eigenlijk?

Meer
Laden

-20%

Last Minute icon

U Rundo Mimosa

Vakantie appartementen in Ligurië Imperia Chiusanico (Gazzelli)

circa 20 min. vanaf zee*, 1 Zwembad(en)**, Huisdieren op verzoek, Parkeerplaats, 1 Slaapkamer(s), Wasmachine, Internet, Afwasmachine, Op een helling, Panoramisch uitzicht, Satelliet/TV, Kleine tuin, Terras, Barbecue toegestaan,

Zwembad
Huisdieren op verzoek
Wasmachine
Afwasmachine
Barbecue
TV
Internet
Parkeerplaats
Details

-20%

Last Minute icon

U Rundo Ulivo

Vakantie appartementen in Ligurië Imperia Chiusanico (Gazzelli)

circa 20 min. vanaf zee*, 1 Zwembad(en)**, Huisdieren op verzoek, Parkeerplaats, 1 Slaapkamer(s), Wasmachine, Internet, Afwasmachine, Op een helling, Panoramisch uitzicht, Satelliet/TV, Kleine tuin, Terras, Barbecue toegestaan,

Zwembad
Huisdieren op verzoek
Wasmachine
Afwasmachine
Barbecue
TV
Internet
Parkeerplaats
Details

Il Portico 1

Vakantie appartementen in Ligurië Imperia Diano San Pietro

circa 5 min. vanaf zee*, Huisdieren op verzoek, Parkeerplaats, 1 Slaapkamer(s), Wasmachine, Internet, Panoramisch uitzicht, Radio/CD-speler, Satelliet/TV, Kleine tuin, Terras,

Huisdieren op verzoek
Wasmachine
TV
Internet
Parkeerplaats
Details

-20%

Last Minute icon

Casa Loggia

Vakantie appartementen in Ligurië Imperia Dolcedo (Valloria)

circa 25 min. vanaf zee*, Huisdieren zijn niet toegestaan, Tuin, Wasmachine, Zeezicht, Panoramisch uitzicht, Satelliet/TV, Terras,

Huisdieren zijn niet toegestaan
Wasmachine
TV
Details

La Rosetta

Vakantiehuis in Ligurië Imperia Cipressa (Lingueglietta)

circa 10 min. vanaf zee*, Huisdieren op verzoek, 2 Slaapkamer(s), Wasmachine, Zeezicht, Op een helling, Panoramisch uitzicht, Satelliet/TV, Terras,

Huisdieren op verzoek
Wasmachine
TV
Details
meer Vakantiehuizen

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.
Meer
Laden

Wie weet het niet, vakantie op een boerderij? Het enige verschil is dat in Italië iedereen die vakantie-accommodatie aanbiedt in een plattelandsomgeving en zelf-geproduceerde producten aanbiedt, zich mag beschrijven als een ‘Agriturismo’. Het wordt gesteund door de overheid en vakantiegasten kunnen profiteren van de geweldige service en vele goede tips.

Laat u verrassen door de gastvrijheid

Gastvrijheid vanaf het eerste moment. U zult genieten van het welkome gevoel en u kunt van uw vakantie genieten ver weg van het massatoerisme. Ontdek iets nieuws en ontspan actief in een plattelandsomgeving.

Dat is precies wat het betekent om uw vakantie door te brengen in een Agriturismo in Ligurië.

Agriturismo is een Italiaans begrip en kan niet worden vergeleken met vakanties op een boerderij zoals bijvoorbeeld in Duitsland. In Noord Italië, naast de accommodatie is ook de gastvrijheid inbegrepen. De vriendelijke eigenaren zullen u welkom heten bij aankomst en zullen u op een fijne, Italiaanse manier naar u huis leiden. Zij zullen u overspoelen met Ligurische warmte vanaf het eerste moment, zodat u direct vanaf het begin u echt op vakantie kunt voelen.

Het proeven en de aankoop van producten uit de Home Farm

Vakantie in een Agriturismo in Ligurië biedt een mix aan van ontspanning, natuur, gezond eten en Italiaanse tradities. U kunt nog steeds traditionele Agriturismi in Ligurië vinden die hoofdzakelijk gespecialiseerd zijn in de cultivering van olijven en het maken van wijn. Uitstekende producten die biologisch worden geteelt op de boerderij zijn hier de norm. Op sommige boerderijen kunt u zelfs de productie zien.

Verwen uw smaak met olijven, olijfolie en wijn van de hoogste kwaliteit, zelf-gedistilleerde grappa of uitstekende kaasspecialiteiten. Maar u kunt ook zelf-gekweekte verse groente en fruit direct van de eigenaar kopen, thuisgemaakte Ligurische specialiteiten proeven en dit alles maakt een overgetelijke culinaire belevenis. Bovendien zijn er uitstekende restaurants met de traditionele Ligurische keuken in de meeste dorpen.

Een combinatie van traditie, natuur en ontspanning

Deze combinatie van rust, ontspanning, de groene, natuurlijke omgeving en traditie maken uw vakantie in een Agriturismo erg speciaal. U kunt u de dagen buiten doorbrengen en de ongelofelijke diversiteit van de natuurlijke Ligurische omgeving beleven; gewoon een vakantie met een avontuurlijk gevoel. Het BlumenRiviera team heeft ook goede ideeën voor u om uw vakantie in Italië te kunnen plannen. U zult locale restaurants, wijnbouwers, olijfmolens vinden zoals u nog nooit heeft gezien. Excursies naar de verschillende Ligurische steden zijn ook erg populair. Een dagtocht naar San Remo, de bloemenstad in Imperia, naar Diano San Pietro, een kleine stad vol traditie en diversiteit, naar de kustplaats Finale Ligure in de provincie Savona of een van de vele andere steden in de regio zullen uw vakantie onvergetelijk maken! Ook de provincies Genua en La Spezia zijn aantrekkelijk met hun veelkleurige huizen, kust en unieke schoonheid.

Kiezen voor een vakantie in een Agriturismo

Als u uw vakantie wil doorbrengen in harmonie met de natuur dat moet u gewoon een vakantie-appartement kiezen in een van onze Agriturismo’s. Hier bij BlumenRiviera staan wij graag voor u klaar om u te adviseren en wij zullen u allerlei tips geven voor uw hele reis. Alleen bij ons kunt u een onvergetelijke vakantie beleven op het platteland! Blader daarom door onze online catalogus, check de beschikbaarheid en laat u inspireren door de fantastische vakantie-appartementen en huizen, speciaal door ons voor u geselecteerd.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 12.12.2018 09:39:20