Sport in Liguria

Watersport

De geweldige atmosfeer, het verkoelende effect van de zee en watersporten - 3 redenen om voor de Ligurische kust te kiezen. Van zeilen tot surfen, duiken, vissen en van zwemmen tot jetskiën, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Fietsen

De fiets en Ligurië - de perfecte combinatie! Bergen en de zee bepalen het prachtige landschap van de Ligurië . Er is geen betere manier om te genieten van de grote diversiteit van Ligurië en haar natuur dan met de fiets.

Balsporten

Hier treft u adressen aan van golfbanen, tennisbanen, strandvolleybal plekken en plekken waar u kunt bowlen. Geniet van de uitzichten terwijl u sport, in het binnenland of aan de kust.

Bergsporten

Het achterland van Imperia, de Arroscia vallei en ook het gebied rond Finale Ligure, bieden vele mogelijkheden om de bergen te exploreren; wandelend, mountainbikend of als alpinist.

Extreme sporten

Ligurië biedt extreme sporten zoals Paragliding en Canyoning. Beleef het fascinerende landschap vanuit het perspectief van vogels. Als je het verlangen naar avontuur voelen - deel te nemen aan canyoning tour

Motorsporten

Wilt u iets anders dan in uw auto op de snelweg zitten? Hier vindt u go-karting en motorcross adressen.

Andere sporten

Houden van de natuur en de dieren? Neem een paardrijden klasse en genieten van een prachtig uitzicht vanaf de rug van een paard! U houdt van wintersport? Zoek een lijst van twee skigebieden in Ligurië en rond.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2023 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.