Een mooie haven van Riva LigureGezicht op een mooie vakantiebestemming Riva LigureEen romantische straat van Riva LigureEen oude sculptuur en bloemen in Riva LigureEen kerk in Riva LigureEen prachtige zandstrand van Riva LigureEen mooie kerk in Riva LigureEen vrouw loopt langs de kust in Riva Ligure

Riva Ligure

Imperia

Een klein dorp van prehistorische oorsprong aan de Riviera di Ponente kust

Bekijk de middeleeuwse verdedigingstoren aan de kust en geniet van het uitzicht over zee

De Romaanse kerk, die vandaag de dag het Buon Consiglio sanctuarium is, ligt op de plaats waar in de late middeleeuwen de stad Villaregia was. De kerk had de bevoegdheid over een groot gebied tussen de San Lorenzo en Argentina valleien. In de kerk kunt u schilderijen bewonderen van Luigi Morgari. Een houten standbeeld van San Giovanni door Maragliano kunt u zien in het zeventiende-eeuwse San Giovanni Battista oratorium. Het zeventiende-eeuwse Palazzo Carrega is nu het stadhuis.

As u landinwaarts gaat, dan is de weg niet zo steil tot op ongeveer een hoogte van 200 meter. Er zijn een aantal fijne wandelingen die u kunt maken in de heuvels door de vele bloemenvelden. De opgravingen op Monte Grange heeft voorwerpen ontdekt uit de Neolithische periode. De dichter Francesco Pastonchi werd in Riva Ligure geboren.

De haven biedt plaats aan maximaal 150 kleine bootjes.

De Pista Ciclabile een bijzonder hoogtepunt. De spectaculaire fietsroute begint in San Lorenzo al Mare en volgt de kust helemaal tot aan Ospedaletti. Het fietspad loopt Riva Ligure, kunt u uw fiets reis te beginnen vanaf daar!

Riva Ligure is een klein kustplaatsje ten oosten van Punta dÂ’Arma, dat ooit zeer actief was in de handel over zee. Nu is het een toeristenplaats, maar het heeft zijn oude charme weten te bewaren.

In de Romeinse tijd was dit een rustplaats voor mensen op doorreis naar Gallië. In de late middeleeuwen begon de stad te ontwikkelen, wat kan worden gezien aan de overblijfselen van een aantal kerken, inclusief een doopvont.

Het leven was niet gemakkelijk langs deze kust rond de elfde eeuw, aangezien het regelmatig aangevallen werd door piraten. De vierhoekige wachttoren is nog overgebleven uit deze tijd. Na een van de vele invallen werd Riva bijna geheel verlaten.

Langzaam kwam het normale leven hier weer op gang. Pas in 1049 wordt de stad weer in een document genoemd. Het was een juridische akte die de grens tussen ‘Ripa’ bij de kerk en San Maurizio vaststelde.

Riva Ligure is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Riva Ligure, bijvoorbeeld: Aregal (4,2 kilometer), Prai (2,1 kilometer) en Arma di Taggia (3,3 kilometer). Neem vanaf de snelweg de afslag richting Arma di Taggia en volg Via Beglini tot aan de SS1, ga dan in de richting Genua tot aan Riva Ligure.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Riva Ligure

Villaregia DeLuxe 1

Holiday rental in Ligurië Imperia (Riva Ligure)

Balkon, Terrasse, Steinstrand, AussenFelsstrand, AussenSandstrand, Gartenmoebel, Washing machine, 4 slaapkamers(s) Mooi uitzicht op zee Direct aan het strand Luxe voorzieningen Balkon

Pets not allowed
Washing Machine
Details

Villaregia DeLuxe 2

Holiday rental in Ligurië Imperia (Riva Ligure)

Balkon, Terrasse, Steinstrand, AussenFelsstrand, AussenSandstrand, Gartenmoebel, Washing machine, 4 slaapkamers(s) Uitzicht op zee Direct aan het strand 2 slaapkamers Terras Balkon Luxe voorzieningen

Pets not allowed
Washing Machine
Details

meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Riva Ligure

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

Mountainbiken in Imperia > Riva Ligure

MTB Windsurf Liguria

Mountainbiken in Imperia > Riva Ligure


Email: chriferraro@libero.it

Telefoonnummer: 0039-3471681007

Adres: Strada Casai, 10

> Mountainbiken MTB Windsurf Liguria

Restaurants in Imperia > Riva Ligure

Ristorante La Piazzetta

Restaurants in Imperia > Riva Ligure


Telefoonnummer: 0184 487219

Adres: Piazza Matteott 6

> Restaurants Ristorante La Piazzetta

Windsurfen in Imperia > Riva Ligure

MTB Windsurf Liguria

Windsurfen in Imperia > Riva Ligure


Email: chriferraro@libero.it

Telefoonnummer: 0039-3471681007

Adres: Strada Casai, 10

> Windsurfen MTB Windsurf Liguria

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01