Type of accommodation

More options

Diano Arentino

Evigno

Evigno

Diano Arentino, Imperia

Dit is een rustig bergdorp met adembenemende panoramische uitzichten

Beleef de fascinerende natuur in de bergen van Ligurië

Reistips

Reistips

Evigno biedt een variëteit aan excursies. Mountainbikers komen hier in het bijzonder aan hun trekken. De talrijke routes in het Ligurische achterland maken het een echt avontuur. U kunt hier ook bergwandelingen maken door de prachtige natuur. Er is ook een goede tennisbaan is Evigno om een wedstrijdje te spelen.

Er zijn goede restaurants en café’s aan de zee waar u weer tot uzelf kunt komen voor dat u de tocht terug maakt. Voor alle kenners is het Panorame Dianese Restaurant de moeite van een bezoek waard. Het ligt in de Via Bernado, 18013 Diano Arentino. Naast uitstekende vleesgerechten, zijn er ook vegetarische gerechten en de huisgemaakte pasta is ook een specialiteit.

Op heldere dagen in de lente en de herfst kunt u vanuit Evigno, Corsica zijn liggen. Het Ligurische klimaat is nog steeds lekker mild, zelfs tijdens deze seizoenen. Daarom is Evigno het hele jaar door geschikt als een toeristische bestemming.

Voor wie wil ontspannen op het strand en de kust wil ontdekken, is de kust en de zee op maar een paar minuten rijafstand.

Voor wie op zoek is naar rust en ontspanning, maar toch excursies wil maken, is Evigno de juiste keuze.

Geschiedenis

Geschiedenis

Evigno is een dorp in de gemeente Diano Arentino, gelegen in het achterland van Ligurië. Het ontstond in de middeleeuwen en werd bij de gemeente Diano Arentino gevoegd in de 12de eeuw.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Evigno maakt deel uit van de gemeente Diano Arentino en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Evigno zoals Roncagli (4,3 kilometer), Diano Arentino (2,3 kilometer) en Camporondo (4,8 kilometer). Neem vanuit de richting Genua op de snelweg de afslag voor San Bartolomeo als Mare en volg dan de SP34 tot aan Evigno.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46