Dit kwartaal behoort tot de stad  
Diano San Pietro
Een prachtig uitzicht op vakantiebestemming Diano Roncagli in LiguriëEen rivier met een waterval in Diano RoncagliGezicht op een mooie dorp Diano RoncagliEen romantische straat in Diano Roncagli

Diano Roncagli

Diano San Pietro, Imperia

Dit is een rustig bergdorp met een middeleeuwse oorsprong

Het dorp biedt talrijke mogelijkheden voor excursies in de natuurlijke omgeving

Dit kleine dorp in het midden van het natuurlijke landschap is gewoon de plaats om te gaan (berg)wandelen. De olijfgroeven kunnen het best te voet worden bewonderd. Er zijn verschillende bergwandelpaden in de regio rond Diano Roncagli. De pittoreske huizen en smalle straatjes nodigen uit voor een wandeling. De grote steden in de regio kunnen binnen een paar minuten met de auto worden bereikt.

Diano Roncagli is een klein dorp in de gemeente Diano San Pietro en ligt boven de kust. Het dorp werd gesticht in de vroege middeleeuwen en in deze zelfde periode werd het deel van de stad Diano San Pietro. Het dorp heeft maar 74 inwoners tegenwoordig.

Diano Roncagli hoort bij de gemeente Diano San Pietro en is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Diano Roncagli zoals Diano Evigno (4,3 kilometer), Diano Arentino (4 kilometer) en Camporotondo (1,9 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag op de snelweg voor San Bartolomeo al Mare en dan volgt u de SS1, daarna slaat u af voor de SP34 die u dan volgt tot aan Diano Roncagli.
meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Diano Roncagli

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01