Type of accommodation

More options

Chiusanico

Gezicht op een mooie dorp Gazzelli in Ligurië Uitzicht op de bergen van het dorp Gazzelli Een kerk in Gazzelli Een mooie straat in Gazzelli, Ligurië

Gazzelli

Chiusanico, Imperia

Dit is een rustig bergdorp omringd door wijngaarden

Olijven en wijn zijn de beroemde specialiteiten in deze plaats

Reistips

Reistips

Hoog op de heuvel ligt het pittoreske bergdorp Gazzelli, omringd door kastanje- en eikenbossen, wijngaarden en olijfgroeves. Een vakantiehuis vakantie in Gazelli is ideaal voor liefhebbers van wijn en olijven. Er zijn twee wijnboeren in het dorp die hun regionale delicatessen te koop aanbieden. Het accent ligt op de productie van wijn en olijven.

De twee kerken, het Madonna degli Angeli Sanctuarium en de San Andrea parochiekerk, zijn de moeite van een bezoek waard.

Dit kan goed worden gedaan vanuit Gazzelli. Naast de vele sportmogelijkheden, zijn ook het strand en de zee in Imperia op maar 11 kilometer afstand. Naast zonnebaden, kunt u ook gaan winkelen. De dichtstbijzijnde grote stad vanuit Gazzelli is Chiusanico.

Geschiedenis

Geschiedenis

Gazzelli is een klein dorp in de gemeente Chiusanico. Het bergdorp werd gesticht in de vroege middeleeuwen. De inwoners leefden van de productie van wijn en olijventeelt. Gazzelli werd deel van de gemeente Chiusanico in de 12de eeuw en werd opgenomen in de provincie Imperia.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Gazzelli is deel van de gemeente Chiusanico en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Gazzelli zoals Olivastri (8 kilometer), Sarola (3,6 kilometer) en Chiusanico (3 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Est en volgt u de Via Nazionale richting de SP29 in de buurt van Gazzelli.

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46