Type of accommodation

More options

Cervo

Riva Faraldi

Riva Faraldi

Cervo, Imperia

Dit is een rustig bergdorp om lekker uit te rusten

Kom en ontdek de mooie natuurlijke omgeving rond Riva Faraldi

Reistips

Reistips

Het kleine dorp heeft smalle middeleeuwse straatjes en huizen. Rust en stilte zijn de voornaamste prioriteit hier. U zult mooie wandel- en fietspaden vinden rond deze plaats. U zult ook een oude Romeinse brug en een oliemolen vinden vlakbij het dorp.

Ieder jaar vindt in de zomer een theaterfestival plaats in de dorpskern van Villa Faraldi, waarbij de toeschouwers bij de verschillende uitvoeringen in de sfeer van de Ligurische cultuur worden betrokken.

Voor wie graag ontspant op het strand en gaat zwemmen in de zee, dat kan op maar 10 minuten afstand doen. 

Geschiedenis

Geschiedenis

Riva Faraldi is deel van Villa Faraldi. Het dorp was al een nederzetting in de vroege middeleeuwen. Het werd deel van de provincie Imperia en werd toegewezen aan de gemeente Cervo. Het idyllische bergdorp heeft 193 inwoners en ligt op 166 meter boven de zeespiegel. Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, zullen dit in deze plaats vinden, op maar 15 minuten van zee, een perfecte vakantiebestemming.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Riva Faraldi hoort bij de gemeente Cervo en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Riva Faraldi zoals Deglio Faraldi (2,4 kilometer, Villa Faraldi (3 kilometer) en Tovetto (4,2 kilometer). Vanuit de richting Genua neemt u vanaf de snelweg de afslag voor San Bartolomeo al Mare en volgt u de SP34 naar Riva Faraldi.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46