Type of accommodation

More options

Cervo

Deglio Faraldi

Deglio Faraldi

Cervo, Imperia

Dit is een klein, rustig bergdorp vlakbij de kust

Beleef de rust en ontspanning in het kleine dorp

Reistips

Reistips

Deze goede locatie zorgt ervoor dat Deglio Faraldi niet te heet is in de zomer. Het Ligurische klimaat is erg gunstig. U kunt er genieten van een prachtig uitzicht over de talrijke olijfgroeves bij het dorp.

Daarnaast is het dorp een fijne plek voor een vakantie in een vakantiehuis. Er zijn uitstekende restaurants in de omringde dorpen. U kunt zich laten betoveren door de unieke recepten en specialiteiten van de regio.

Deglio Faraldi is erg geschikt als uitgangspunt voor bergwandel- en mountainbiketochten. Op deze manier kunt u het achterland ontdekken en de natuurlijke omgeving van de provincie Imperia. Er zijn ook sportfaciliteiten zoals watersporten en tennis en entertainment in de vorm van verschillende festivals in de regio.

Walvissen en dolfijnen zien, is een unieke belevenis die niet gemakkelijk zal worden vergeten, vooral voor de kleinste vakantiegangers.

Geschiedenis

Geschiedenis

Deglio Faraldi is een dorp dat bij de gemeente Cervo hoort in de provincie Imperia. De plaats werd al in de middeleeuwen bewoond. De inwoners leefden voornamelijk van de olijventeelt. Deglio Faraldi is gelegen op maar 8 kilometer van zee en 350 meter boven de zeespiegel. De bijna 50 inwoners van het kleine dorp zijn erg vriendelijk en gastvrij.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Deglio Faraldi hoort bij de gemeente Cervo en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Deglio Faraldi zoals Deglio (2,1 kilometer), Riva Faraldi (2,4 kilometer) en Villa Faraldi (3 kilometer). Neem vanuit de richting Genua vanaf de snelweg de afslag voor San Bartolomeo al Mare en volg de SP34 tot aan Deglio Faraldi.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46