Type of accommodation

More options

Ossegna in Italië | Provincie La Spezia, Ligurië

Geniet van een rustige en vredige vakantie in Ossegna, gelegen in de Ligurische bergen in Ligurië, Italië.

Ossegna

Ossegna

Ossegna

La Spezia

Dit is een klein rustig dorp in de bergen

Kom en bezoek de religieuze feesten die jaarlijks in de zomer plaatsvinden

Reistips

Reistips

Als u in Ossegna bent, dan kunt u de San Michele Arcangelo parochiekerk bezoeken.

Van de vroege zomer tot aan de herfst zijn er ook religieuze feesten, bijvoorbeeld het feest van Sant Isidoro op 15 mei, het feest van Sant Antonio op 13 juni en het feest van San Michele Arcangelo op 29 september.

De natuurlijke omgeving rond Ossegna is ook erg mooi. Wij raden bijvoorbeeld een wandelexcursie aan op Monte Cucco. Vanuit hier kunt u het hele landschap zien.

Geschiedenis

Geschiedenis

Ossegna werd bewoond door de Ligurische stam van de Lapicini. In 205 VC werd Ossegna deel van de negende Romeinse regio. Ossegna ligt aan de Via Romea, een aftakking van de Romeinse weg. De plaats werd daarna bestuurd door de Este familie en in 1031 werd het aan de Aardsdiocese van Genua gegeven.

In 1547 werd het gebied aan de Doria familie overgedragen. In 1797 werd het deel van de Ligurische Republiek, en in 1805 werd het ingelijfd bij het Eerste Franse Rijk. In 1815 werd Ossegna opgenomen in het Koninkrijk Sardinië en daarna werd het overgedragen aan het Italiaanse Rijk in 1861.

Ossegna werd toen bij de gemeente Maissana gevoegd. Van 1973 tot 2011 was Ossegna lid van de berggemeenschappen van Montana Alta en Val di Vara.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Ossegna is een dorp in de provincie La Spezia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Ossegna zoals Campore (1,8 kilometer), Tavarone (8,3 kilometer) en Santa Maria (2,6 kilometer). Vanuit de richting Genua neemt u op de snelweg de afslag voor Sestri Levante. Volg de SP523 voorbij Fiume en Torza totdat het overgaat in de SP52 in Cembrano. Volg de SP52 tot aan Ossegna.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46