Type of accommodation

More options

Maissana

Tavarone

Tavarone

Maissana, La Spezia

Tavarone is een klein bergdorp in het midden van een natuurlijk groen landschap

Het dorp biedt rust, recreatie en een natuurlijke omgeving.

Reistips

Reistips

Tavarone is een paradijs voor mountainbikers en bergwandelaars. Er zijn veel bergwandelpaden rond het dorp die u aanmoedigen om op ontdekking uit te gaan in de natuur. Een andere attractie is het klimpark boven het dorp. Vanuit Tavarone heeft u een indrukwekkend uitzicht over het groene berglandschap.

De San Bartolomeo kerk uit de 17de eeuw is de moeite van een bezoek waard en het ligt direct in het centrum.

Het dorp is ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar recreatie en toch bezig willen blijven met sportieve activiteiten.

Geschiedenis

Geschiedenis

Tavarone is een plaats in de gemeente Maissana. Het dorp werd al vroeg bewoond en werd deel van de provincie Genua. Tavarone werd daarna deel van de gemeente Maissana.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Tavarone hoort bij de gemeente Maissana en is een plaats in de provincie La Spezia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Tavarone liggen verschillende andere dorpen zoals Maissana (5,3 kilometer), Ossegna (8,3 kilometer) en Torza (3,4 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de A12/E80 richting Via Bruno Primi/Strada Statale 1 Variante Aurelia di La Spezia a Sestri Levante. Neem de afslag richting Sestri Levante vanaf de A12/E80 en volg daarna de Strada Statale 523 (SS523) richting Strada Provinciale 54 (SP54) richting Maissana.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46