Aquila d'Arroscia

Imperia

Een mooi dorp met een Romeinse oorsprong in de Arroscia vallei

Maak een wandeling rond de ruïnes van het kasteel van de Markies van Clavesana, dat werd gebouwd in de elfde eeuw

Wanneer u een wandeling of fietstocht maakt langs de paden die vanaf de hoofdweg lopen, zult u de geur van lavendel ruiken, die hier in de natuur groeit. U kunt ook de olijvenpersen en molens zien die in nu het Territoriale Museum te vinden zijn die op veel locaties met zorg hebben nagebootst wat de omgeving waard olijven werden geperst, graan werd gemaald en leer werd gelooid was.

De basiliek van Santa Reparat, is een parochiekerk uit de 17de eeuw, hoewel de gevel dateert uit 1725, het altaar heeft waardevol polychroom tegelwerk. De kapelletjes in de kleinere districten zijn ook interessant: de Sant’Antonio in Montà, de Immacolata kerk in Mugno en San Sebastiano in Saino.

Bij het verlaten van Aquila, kunt u bij Colle San Giacomo komen, een van de punten onder controle van het kasteel. Vanuit hier kunt u doorgaan richting het Ferraia gebied naar de provincie Cuneo en de Pennavaira Vallei. Sommige van de plaatselijke grotto’s zijn open voor bezoekers. Elastieken bal is een populaire sport in Aquila. Onder de sportfaciliteiten zijn voetbalvelden, tennisbanen en bowlingbanen te vinden.

Het kasteel van Aquila had ooit controle over de afscheiding tussen de Arroscia en Pennavaira Vallei. Waarschijnlijk gebouwd aan het einde van de 11de eeuw. Dit was onderwerp van strijd tussen de Clavesana familie, de gemeente Albenga en de Del Caretto familie uit Zuccarello.

De kleine bewoonde centra die nu de gemeente vormen, ontwikkelden zich langs de weg die naar het kasteel leidde dat nu slechts een ruïne is. De weg gaat steil omhoog tussen de olijvenbomen en kastanjebossen.

Aquila d’Arroscia is een van de dorpen in de provincie Imperia dat in de regio Ligurië is gelegen. Niet ver van Aquila d’Arroscia vandaan zult u ook gehuchten vinden zoals: Leverone (3,8 kilometer), Mugno (0.7 kilometer) en Monta d’Aquila (0,7 kilometer). Vanuit Imperia neemt u de SS28 en rijdt u voorbij Pontedassio en Cesio. Wanneer u bij Muzio komt, slaat u rechtsaf richting Vessalico, en dan wanneer u in de buitenwijken van Arma bent, houdt u links aan richting Aquila d’Arroscia.meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Aquila d'Arroscia

Kruidenierswinkel in Imperia > Aquila d'Arroscia

Restaurants in Imperia > Aquila d'Arroscia

Ristorante Al Sole

Restaurants in Imperia > Aquila d'Arroscia


Email: albergo.alsole@libero.it

Telefoonnummer: 0183382093

Adres: Via Salino 4

> Restaurants Ristorante Al Sole

Ristorante Aquila

Restaurants in Imperia > Aquila d'Arroscia


Telefoonnummer: 1,83E+08

Adres: Via Canto 10

> Restaurants Ristorante Aquila

Ristorante La Vetta

Restaurants in Imperia > Aquila d'Arroscia


Telefoonnummer: 0183382102

Adres: Borgata Prato

Website:

> Restaurants Ristorante La Vetta

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01