Type of accommodation

More options

San Remo

Col di rodi

Col di rodi

San Remo, Imperia

Dit is een klein dorp met een pinacoteca en is de moeite van een bezoek waard

Kom en bezoek de mooie oude kerk uit de middeleeuwen

Reistips

Reistips

U moet beslist het Santa Anna Oratorium uit de middeleeuwen zien. Het werd gedecoreerd met fresco’s uit het jaar 1768.

Ook de moeite van een bezoek waard is de San Sebastiano kerk uit 1636. Er is ook een kleine pinacoteca uit de 19de eeuw, de ‘Pinacoteca Rambaldi’. Het beschikt over maar 100 kunstwerken, in het bijzonder Toscaanse schilderijen uit de 15de en 16de eeuw, en Florentijnse werken uit de 17de en 18de eeuw.

Het gebied rond het dorp is erg mooi voor (berg)wandelingen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Coldirodi maakt deel uit van de gemeente Sanremo in Imperia. Het werd al in de vroege middeleeuwen bewoond en werd in de 12de eeuw bij de provincie Imperia gevoegd. Coldirodi werd toen deel van de gemeente Sanremo.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Coldirodi hoort bij de gemeente Sanremo en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Coldirodi zijn andere dorpen te vinden zoals Sanremo (5,2 kilometer), Ospedaletti (5,1 kilometer) en Seborga (19,3 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de Strada Statale 1 Via Aurelia Sopraelevata Aldo Moro (E25) en dan volgt u de A10/E80 tot aan Via Monte Ortigara in Sanremo. Vanuit hier neemt u de A10/E80 afslag naar Sanremo en dan volgt u de Via Monte Ortigara, Via Padre Semeria, Strada Monte Ortigara, Strada Capo Nero en de Via Umberto tot u de Vicolo Germani neemt.

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46