Type of accommodation

More options

San Bartolomeo al Mare

Pairola

Pairola

San Bartolomeo al Mare, Imperia

Dit is een klein dorp met unieke panoramische uitzichten over de kust

Het unieke natuurlijke landschap rond de plaats is erg geschikt voor lange bergwandel- en fietstochten

Reistips

Reistips

De kleine plaats ligt idyllisch op een berghelling. Vanuit het dorp heeft u een fantastisch uitzicht over de hele kust.

Voor actieve vakantiegangers staan fiets- en bergwandeltochten in het bergachtige achterland duidelijk op het programma. Beleef de unieke natuur rond Pairola.

Wie liever naar de zee gaat, kan binnen een paar minuten met de auto aan de kust en bij het strand zijn. Ook kunnen winkelfaciliteiten makkelijk worden bereikt met de auto. Als u op zoek bent naar een rustige, idyllisch gelegen plaats, dan is Pairola de juiste keuze voor u.

Geschiedenis

Geschiedenis

Pairola maakt deel uit van de gemeente San Bartolomeo al Mare. Het dorp ligt op nog geen 2 kilometer afstand van San Bartolomeo al Mare op een berghelling. Het werd al in de middeleeuwen bewoond en in de 12de eeuw werd het opgenomen in de gemeente San Bartolomeo al Mare.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Pairola hoort bij de gemeente San Bartolomeo al Mare en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Pairola liggen verschillende andere dorpen zoals Chiappa (5,1 kilometer), Richieri (2 kilometer) en Molini del Fico (1,5 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor San Bartolomeo al Mare. Volg de Via Pairola SP34 richting Via Costa in Pairola.

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46