Dit kwartaal behoort tot de stad  
Pontedassio

Localita Monti

Pontedassio, Imperia

Dit is een middeleeuws bergdorp met een uniek panoramisch uitzicht

Het idyllische dorp biedt rust en ontspanning in een fascinerende bergomgeving

Het prachtige uitzicht over de zee en de bergen is adembenemend. Met de mooie locatie in de bergen, biedt het dorp van alle kanten een uniek uitzicht.

Vanuit Località Monti kunt u tochten maken door de natuurlijke omgeving terwijl u gaat wandelen in het gebied of u kunt vanuit hier tochten maken met de mountainbike. Klimmers kunnen hier hun hart ophalen met de vele routes die hier worden aangeboden. De smalle straatjes in het dorp zijn erg fijn om te wandelen. Kleine schaduwrijke plekken zorgen voor rust en ontspanning.

Località Monti is een klein dorp boven Pontedassio. De plaats hoort bij de gemeente Pontedassio en ligt in het achterland van Ligurië. Het dorp werd al in de vroege middeleeuwen bewoond.

Località Monti hoort bij de gemeente Pontedassio en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Località Monti zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Bestagno (4,2 kilometer), Gombi di Ricci (1,9 kilometer) en Diano Arentino (8,9 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Est en dan volgt u de Via Nationale richting Località Monti bij Pontedassio.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Pontedassio Localita Monti

Villa Ronchi

Holiday rental in Ligurië Imperia (Pontedassio)

Huisdieren op verzoek, Grillmöglichkeit, Autostellplatz, Terrasse, AussenBBQ, Olivenbäume, AussenPrivaterParkplatz, Gartenmoebel, Washing machine, Dishwasher, 6 slaapkamers(s) Rustige omgeving Groot terras

Swimming Pool
Pets on request
Washing Machine
Dishwasher
TV
Parking lot
BBQ
Details

meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Localita Monti

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01