Type of accommodation

More options

Pontedassio

Localita Monti

Localita Monti

Pontedassio, Imperia

Dit is een middeleeuws bergdorp met een uniek panoramisch uitzicht

Het idyllische dorp biedt rust en ontspanning in een fascinerende bergomgeving

Reistips

Reistips

Het prachtige uitzicht over de zee en de bergen is adembenemend. Met de mooie locatie in de bergen, biedt het dorp van alle kanten een uniek uitzicht.

Vanuit Località Monti kunt u tochten maken door de natuurlijke omgeving terwijl u gaat wandelen in het gebied of u kunt vanuit hier tochten maken met de mountainbike. Klimmers kunnen hier hun hart ophalen met de vele routes die hier worden aangeboden. De smalle straatjes in het dorp zijn erg fijn om te wandelen. Kleine schaduwrijke plekken zorgen voor rust en ontspanning.

Geschiedenis

Geschiedenis

Località Monti is een klein dorp boven Pontedassio. De plaats hoort bij de gemeente Pontedassio en ligt in het achterland van Ligurië. Het dorp werd al in de vroege middeleeuwen bewoond.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Località Monti hoort bij de gemeente Pontedassio en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Località Monti zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Bestagno (4,2 kilometer), Gombi di Ricci (1,9 kilometer) en Diano Arentino (8,9 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Est en dan volgt u de Via Nationale richting Località Monti bij Pontedassio.

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46