Dit kwartaal behoort tot de stad  
Imperia (City)

Borgo Sant'Agata

Imperia (City), Imperia

Dit is een rustig bergdorp in een unieke natuurlijke omgeving

Beleef het wonderbaarlijke landschap en het fascinerende uitzicht over de zee en de kust

Vanuit Sant Agata heeft u een uniek uitzicht over de hele kust en de zee. Er is een gevarieerde vegetatie te vinden rond het dorp en ook zijn er wandel- en fietspaden die door de unieke groene omgeving lopen. Beleef het bergachtige achterland en het unieke panoramische uitzicht tijdens uw tochten.

De plaats is een perfect uitgangspunt voor ontspanning en recreatieve uitjes. Wie graag actief is, kan binnen een paar minuten met de auto op het strand en in de grote stad Imperia zijn, waar u veel winkels en allerlei attracties kunt vinden.

Sant Agata is deel van de gemeente Imperia en ligt op een berghelling boven de kust. De plaats werd al bewoond in de middeleeuwen en er waren nederzettingen in het gebied zelf en de omringende regio. Sant Agata werd deel van de gemeente Imperia in de 12de eeuw.

Sant Agata hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Sant Agata zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Montegrazie (4,3 kilometer), Borgo d’Oneglia (6,9 kilometer) en Cason della Guardia (0,8 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Est, dan de SS28 en daarna de Strada Comunale dei Francesi. Daarna volgt u de Via Sant Agata richting Borgo Sant Agata.meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Borgo Sant'Agata

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01