Type of accommodation

More options

Imperia (City)

Garbella

Garbella

Imperia (City), Imperia

Dit is een idyllisch dorp in de gemeente Imperia

Het rustige dorp geeft de ultieme mogelijkheid voor ontspanning

Reistips

Reistips

Het rustige dorp Garbella is idyllisch gelegen aan de rand van Imperia. Rust staat erg hoog aangeschreven in deze plaats en daarom is dit dorp de ideale plek voor een ontspannen vakantie. Binnen een paar minuten kunt u bij de kust en het strand zijn. Imperia ligt ook op maar een paar kilometer afstand, en daar kunt u veel winkels en entertainment vinden. Vanuit Garbella zijn er mooie wandel- en fietspaden die door de provincie lopen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Garbella hoort bij de gemeente Imperia en is idyllisch gelegen aan de kust. Dit kleine deel van Imperia vormt de overgang tussen de stad en het platteland, tussen de drukte en de rust. Garbella fascineert bezoekers met de Ligurische flair en de unieke groene omgeving. Het plaats werd in de middeleeuwen gesticht en werd al vroeg bij de gemeente Imperia gevoegd. Garbella was betrokken bij een eeuwenlange onenigheid tussen de verschillende dorpen in Imperia. Dit dispuut werd beëindigd in 1923.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Garbella maakt deel uit van de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Garbella zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Poggi (3,8 kilometer), Porto Maurizio (2 kilometer), en Caramagna Ligure (4,6 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Ovest en dan volgt u de Via Tommaso Littardi tot aan de SS1 die u dan volgt tot aan de Strada Vicinale Garbella.

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46