Type of accommodation

More options

Dolcedo

Costa Canara

Costa Canara

Dolcedo, Imperia

Dit is een klein middeleeuws dorp boven Dolcedo

Het dorp heeft prachtige panoramische uitzichten over de regio en vele mogelijkheden voor excursies

Reistips

Reistips

Ontdek het prachtige landschap rond Costa Canara te voet, met de mountainbike of zelfs te paard! Er is een manege in Dolcedo, waar uw paardrijtochten door het achterland van Costa Canara kunt boeken. Als u graag een duik neemt in zee of lekker wilt zonnebaden op het strand, dan is Costa Canara de juiste plek. U kunt de zee binnen een paar minuten met de auto bereiken. Er zijn ook veel meren om te zwemmen die u kunt gaan ontdekken rond Costa Canara. Op deze manier hoeft u niet de panoramische uitzichten over de Prino vallei te missen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Costa Canara is een klein dorp in de gemeente Dolcedo. Het dorp ligt boven Dolcedo en was al bewoond in de vroege middeleeuwen. Zoals veel andere kustplaatsen, werd Costa Canara verschillende keren door piraten aangevallen in de middeleeuwen. Het werd deel van de gemeente Dolcedo in de 12de eeuw.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Costa Canara hoort bij de gemeente Dolcedo en is een van de dorpen in de provincie Imperia gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Costa Canara zoals Isolalunga (2,6 kilometer), Bellissimi (2,2 kilometer) en Dolcedo (1,6 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag op de snelweg voor Imperia Ovest, dan volgt u de Via Maurizio Caprile, Corso Salvador Allende, SP11 en SP42 richting Via Ruffini in Costa Canara.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46