Mountainbikers in Ligurië

Actieve sportvakantie

Aandacht, actieve toeristen!

Ligurië is een streek met vele contrasten en biedt voor elk wat wils. Luister naar het breken van de golven aan de kust of ervaar de rust van een bergmeer. Bezoek de levendige steden en slaperige dorpjes. Kies voor ontspanning en avontuur!

Veel sportactiviteiten om te proberen

Dankzij de perfecte ligging van de streek tussen gebergte en zee, biedt Ligurië talrijke verschillende sportmogelijkheden aan. Bergsporten, watersporten, extreme sporten, balsporten of wandel en fietssporten, u vindt er alles!

Wilt u liever niet stil blijven liggen en bent u op zoek naar een sport tijdens uw vakantie? Kom dan zeker naar Ligurië.  Bezoek de grotten van Toirano en Cervo. Wandel langs de prachtige lanen van Genua of bezoek de wereldberoemde badplaats San Remo.

Geniet van uw vakantie op een actieve manier!

De lagere Maritieme Alpen zijn prachtig voor outdoor activiteiten zoals wandelen, klimmen, mountainbiken en paragliden. Liefhebbers van windsurfen en kitesurfen vinden hier ook uitstekende voorwaarden voor hun favoriete sport. Daarnaast is paardrijden hier ook erg populair. Dankzij de ellenlange dijken langs de stranden in Ligurië, is het heel eenvoudig om uit te rusten voordat u aan een volgend avontuur begint.

Onze te huren vakantiehuisjes, appartementen en villa’s zorgen voor een ideale uitvalsbasis voor diegenen die op zoek zijn naar een actieve vakantie. Kies uw favoriete verblijf met behulp van de zoekmachine op onze website.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2023 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.