Thema vakantie in Ligurie

Een droomvakantie in Ligurië. De meest populaire vakanties en uitgebreide informatie voor een perfecte vakantie tegen redelijke prijzen van privé-eigenaren. Een paar keer klikken met de muis en u kunt onze ideeën zien voor allerlei soorten vakanties.

Standen en rotsachtige kust voor een familievakantie en een vakantie aan zee, de Mediterrane en Alpine regio’s voor actieve vakantiegangers. Deze plek op aarde is natuurlijk en onaangetast gebleven en laat onvergetelijke indrukken achter, ook voor bergwandelaars. Er zijn zelfs verborgen baaien voor koppels die graag romantische momenten samen willen doorbrengen. Ook zijn er de speciale hondenstranden, zodat uw trouwe viervoeter ook mee op vakantie kan. En dan hebben we het nog niet over de culinaire lekkernijen, waarvoor veel bezoekers terugkomen. Als u op zoek bent naar een rustige en ontspannen omgeving, dan vindt u dat bij de afgelegen huizen in de bergen die een fantastisch panorama hebben. Voor wie minder mobiel is, raden we makkelijk toegankelijke huizen vlakbij de kust aan, met parkeergelegenheid bij de ingang en die makkelijk toegankelijk zijn.

Adembenemende natuur van Ligurië

De oude haven van Genua met het mooie historische centrum en de gebouwen is de hoofdstad van Ligurië. In het oosten van de stad ligt het bekende Cinque Terre Nationale Park, dat over de tijd heen wereldberoemd werd door de romantische middeleeuwse straatjes. U moet zeker door onze reisgids bladeren, die erg compleet is en een uitgebreide bron van informatie bevat voor onze bezoekers.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.