Thema vakantie in Ligurie

Een droomvakantie in Ligurië. De meest populaire vakanties en uitgebreide informatie voor een perfecte vakantie tegen redelijke prijzen van privé-eigenaren. Een paar keer klikken met de muis en u kunt onze ideeën zien voor allerlei soorten vakanties.

BlumenRiviera biedt een groot aantal verschillende accommodaties,

smet mogelijkheden voor de wensen en behoeftes van iedere bezoeker, speciaal voor de vakantieregio’s in Ligurië. U zult onze meest populaire vakantiemogelijkheden vinden in verschillende categorieën. Of u nu op zoek bent naar een vakantie met uw familie of een vakantie met uw hond, een actieve vakantie of een ontspannen vakantie aan zee; Ligurië is een geheime tip voor iedere vakantiewens.

Uitzicht vanaf dependance Villa Royal - vakantiehuis aan zee
Zandstrand in Ligurië

De Middellandse Zee in Noord-Italië heeft veel mooie plekken langs de kust,

en er zijn er maar een paar zo divers als aan de Ligurische kust, die de voordelen van beide beroemde regio’s aan de Middellandse kust combineert, namelijk de Côte d’Azur en Toscane. We hebben alles, van vakantiehuizen in de kustplaats Sanremo die rijk is in traditie, tot vakantie-appartementen in Imperia, huizen in Savona of vakantie-accommodaties in de buurt van Genua, tot vakantie-appartementen in de buurt van La Spezia.

Standen en rotsachtige kust voor een familievakantie en een vakantie aan zee, de Mediterrane en Alpine regio’s voor actieve vakantiegangers. Deze plek op aarde is natuurlijk en onaangetast gebleven en laat onvergetelijke indrukken achter, ook voor bergwandelaars. Er zijn zelfs verborgen baaien voor koppels die graag romantische momenten samen willen doorbrengen. Ook zijn er de speciale hondenstranden, zodat uw trouwe viervoeter ook mee op vakantie kan. En dan hebben we het nog niet over de culinaire lekkernijen, waarvoor veel bezoekers terugkomen. Als u op zoek bent naar een rustige en ontspannen omgeving, dan vindt u dat bij de afgelegen huizen in de bergen die een fantastisch panorama hebben. Voor wie minder mobiel is, raden we makkelijk toegankelijke huizen vlakbij de kust aan, met parkeergelegenheid bij de ingang en die makkelijk toegankelijk zijn.

Adembenemende natuur van Ligurië

De oude haven van Genua met het mooie historische centrum en de gebouwen is de hoofdstad van Ligurië. In het oosten van de stad ligt het bekende Cinque Terre Nationale Park, dat over de tijd heen wereldberoemd werd door de romantische middeleeuwse straatjes. U moet zeker door onze reisgids bladeren, die erg compleet is en een uitgebreide bron van informatie bevat voor onze bezoekers.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2020 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.