Een band speelt in Diano Marina

Nachtleven in Ligurie

Het nachtleven wordt hier vaak onderschat en past niet altijd met de conservatieve levensstijl van de Liguriërs.

Maar vergis je niet, Liguriërs kunnen naast lekker eten koken ook goed feest vieren. Wij verzamelden een lijst met enkele uitgaansmogelijkheden voor u.

De provincie Imperia

Twee glazen whisky in een nachtclub

Bordighera

Discoteca Kursaal - Night Club

Wilt u uw avond doorbrengen met plezier terwijl u luistert naar goede dansmuziek? Dan is dit de perfecte nachtclub voor u! Veel evenementen met maar een ding dat centraal staat: muziek!

Adres: Lungomare Argentina 7, Bordighera

Kukua - Happy Beach - Cocktail Bar

Een fijne bar waar u lekkere aperitieven kunt proeven en naar mooie muziek kunt luisteren. Na het eten kunt u van live muziek genieten.

Adres: Lungomare Argentina 1, Bordighera

Blanco - Cocktail Bar

Een fijne cocktailbar waar elke vrijdag- en zaterdagnacht getalenteerde Dj’s u aan het dansen zetten met de beste discomuziek.

Adres: Via Vittorio Emanuele 4, Bordighera

Buga Buga - Cocktail Bar

Een fijn restaurant met een plezierige atmosfeer, waar u Ligurische specialiteiten en goede wijnen kunt proeven.

Adres: Corso Italia 13, Bordighera

Sanremo

21 - Lunch Music Bar - Cocktail Bar

In het voetgangersgebied van Piazza Bresca, in het hart van San Remo´s nachtleven, kunt u de fijne bar 21 vinden. Het heeft een fijne ouderwetse atmosfeer en de naam is verbonden met een oude legende. De legende is dat de geesten van drie edelheren in het huis op nummer 21 leefden waar de bar nu is. Als u een speciale avond wilt doorbrengen met uw geliefde, vergeet dan niet om tafel 21 te reserveren en de speciale cocktail ’21 in Love’ te bestellen.

Adres: Piazza Bresca 21, Sanremo

Big Ben - Pub

Gelegen op het plein in het hart van het nachtleven in San Remo´s. Deze bar heeft een fijne atmosfeer voor de plaatselijke bewoners en ook voor de toeristen, zelfs uit Noord-Italië, voornamelijk uit Milaan en Turijn, die graag het weekend doorbrengen in het mildere Ligurische klimaat.

Adres: Piazza Bresca, Sanremo

Telefoon: +39 0184500770 

Silk - Night Club

Een fijne openlucht nachtclub waar elk weekend verschillende evenementen plaatsvinden. Het belangrijkste ingrediënt is mooie muziek om te dansen en plezier te hebben!

Adres: Corso Trento e Trieste 16, Sanremo

Telefoon: + 3939930075

The Drunken Clam - Pub

Als u van bier houdt, dan mag u deze bar niet missen! Het kan worden gezien als het ‘bierenparadijs’ in San Remo!

Adres: Piazza Bresca, Sanremo, IM, Italy

Caffè Ducale - Cocktail Bar

Een fijn café gelegen in het centrum van San Remo waar u heerlijke cocktails kunt proeven.

Adres: Corso Matteotti, Sanremo, IM

Bresca café - Cocktail Bar, Cafe

Dit fijn café is gelegen in het hart het nachtleven in San Remo. Hier kunt u heerlijke cocktails proeven voor een redelijke prijs.

Adres: Piazza Bresca – Sanremo

Weingläser in einem Nachtclub in Ligurien

Bar Caffé Astra

Fijn café waar u heerlijke snacks zoals tosti’s of focaccia kunt proeven gevuld met veel heerlijke ingrediënten zoals ham, tomaten en veel meer.

Adres: Via Carli (Via Roma) – Sanremo

Kermesse Café - Cocktail Bar, Cafe

Heerlijke aperitieven en veel verschillende soorten koffie: de Amerikaanse koffie mag u niet missen!

Adres: Piazza Bresca – Sanremo

Pravda Café - Weinbar, Cocktail Bar

Een wijnbar in de oude stad van San Remo met een Russische atmosfeer. De eigenaar zelf is half Russisch en hij biedt zijn gasten een grote verscheidenheid aan cocktails, wijn en in het bijzonder wodka’s.

Adres: Piazza San Siro 16; Sanremo

Arma di Taggia

Tatanka Club - Night Club

Tatanka is een van de meest gewaardeerde nachtclubs aan de Riviera. U kunt genieten van cocktails, aperitieven en muziekevenementen.

Adres: Via Lungomare, Arma di Taggia

Imperia

Caffè del Porto - Bar

Een erg vriendelijk en mooie bar om voor en na het diner naar toe te gaan, gelegen bij de Ligurische Zee. Het wordt gezien als de beste Amerikaanse bar in Imperia.

Adres: Piazza De Amicis, Imperia

Telefoon: +39 0183 292759

Winston Churchill - Pub

Verborgen voor het stadscentrum van Imperia, deze fijne stamkroeg met een prachtige naam is beslist een bezoek waard.

Adres: Via Giuseppe Airenti 380, Imperia

Telefoon: +39 0183666902

Een concert in Ligurië

Capanne Africane - Night Club

Als u beslist ergens in Imperia wilt uitgaan, dan moet u zeker naar de Capanne Africane gaan. Capanne Africane is een nachtclub met een etnisch tintje, gelegen op een idyllische locatie, op maar 100 meter afstand van de Ligurische Zee. Er is een strand, restaurant en disco met 2 ruimtes die aan dans en Latijns Amerikaanse muziek zijn toegewijd.

Adres: Via Lamboglia, Imperia Borgo Prino

Telefoon: +39 0183 666514 

Tapas - Bar, Disco

De Tapas bar is prachtig gelegen, op slechts een paar meter afstand van de Ligurische Zee. De Tapas bar biedt heerlijk eten samen met heerlijke cocktails en dranken, samen met mooie muziek. De prijzen voor de tapas variëren van 1€ tot 5€.

Adres: Via Nino Lamboglia, Imperia 

Diano Marina

Cafè del Mar - Cocktail Bar

Een fijn café met een goede kwaliteit eten, van cakes tot snacks, en een selectie van dranken en cocktails.

Adres: Via Genova, 60, 18013 Diano Marina

Telefoon: +39 0183 495055

Excalibur - Pub

Een oude pub in Engelse stijl, met goede bieren en fijne muziek.

Adres: via Cairoli (Corso Giuseppe Garibaldi), Diano Marina

Telefoon: +39 0183 495055 

San Bartolomeo al Mare

La Pinta - Restaurant, Pub

Kies u favoriete pasta, kies een van de heerlijke sauzen van het menu en zorg dat u klaar bent om een heerlijke grote portie van het meest beroemde Italiaanse hoofdgerecht te proeven! Of als u de voorkeur geeft aan visgerechten dan is dit ook de juiste plek voor u! Een fijne atmosfeer en uitgebreid menu voor uw lunch of diner of voor een biertje na een diner met vrienden.

Adres: Via Elba 15, San Bartolomeo al Mare

De provincie Savona

Laigueglia

La Suerte - Night Club

Elegante nachtclub direct aan zee waar u van een wandeling kunt genieten op het zandstrand terwijl u een cocktail drinkt of, in de zomer, kunt u deelnemen aan een van de vele feesten op het strand. Het is ook een fantastische locatie voor trouwerijrecepties en andere belangrijke gelegenheden. Kledingvoorschrift: mooi elegant

Adres: via Roma, 115, Laigueglia

Alassio

Discoteca Al Porto - Night Club

Alleen geopend in de winter op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Deze nachtclub heeft een goed restaurant en een grote discotheek met verschillende muziekgenres en vele evenementen. Tijdens het zomerseizoen is deze nachtclub gevestigd in een van de vele zomerclubs aan de Riviera.

Adres: Porto Luca Ferrari, 26, Alassio

Le Vele - Night CLub

Glamour nachtclub waar belangrijke muziekevenementen met internationaal beroemde DJs worden gehouden tijdens het hele zomerseizoen. U moet vooraf een tafel reserveren, zeker als u een van de evenementen wilt bezoeken.

Adres: Via Giancardi 50, Alassio, Ligurien 

Bergeggi

Oblivion Bar

Alle cocktails, van traditioneel tot de meest innovatieve van over de hele wereld, worden gemaakt met de nieuwste methodes (essence, "vaporisatie", etc.). Wijnen en de beste theeën van uit de hele wereld kunnen ook in deze fijne bar worden gevonden. Het vis aperitief mag u zeker niet missen (reservering verplicht). De locatie is buitengewoon mooi en adembenemend. De villa werd gebouwd in de jaren 50 door de geniale architect Mario Galvagni en zal een artistiek erfgoed worden. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed want de producten worden direct van importeurs en producenten gekocht.

Adres: Via Torre d'Ere 1, Bergeggi

Telefoon: +39.3406023619

Savona

News Cafe - Pub

Een selectie aan bieren, cocktails, sterke drank & likeuren, frisdranken, koffie en eten. Al dit gebracht en geserveerd door vriendelijk personeel op een mooie locatie vlakbij zee.

Adres: Baglietto 36 R, Savona

Ein Musiker spielt ein Konzert in Savona

American Bar Cafe del Mar

Een selectie aan bieren, cocktails, sterke drank & likeuren, frisdranken, koffie en eten. Al dit gebracht en geserveerd door vriendelijk personeel op een mooie locatie vlakbij zee.

Adres: Via Baglietto 30r, Savona

Telefoon: +393385402989

Golden Beach - Night Club

Strand, restaurant, cocktailbar en nachtclub, alles onder een dak! Tijdens de weekenden kunt u van een lekker aperitief op het strand of een heerlijk visgerecht in het restaurant genieten en daarna kunt u de hele nacht dansen en plezier hebben. U moet wel een tafel reserveren.

Adres: Passeggiata Montale 6, Albisola Superiore, Savona

Telefoon:  +39 339.444.62.67 

De provincie Genua

Genua

Piazza delle Erbe - Bars, Clubs, Restaurants

Op vrijdagavond in Genua moet u beslist naar de Piazza delle Erbe gaan en rondwandelen door de smalle straatjes. Piazza delle Erbe is net onder de Piazza de Ferrari, dat het voornaamste Piazza of plein in Genua is. Piazza delle Erbe is een klein en gezellig plein met verschillende cafés drukbezocht door plaatselijke bewoners. Veel restaurants en cafés kunt u ook vinden in de verschillende straatjes die naar de piazza leiden.

Adres: Piazza delle Erbe, Genova

La Polena - Bar

Een van de oudste cafés in het centrum van Genua. De eigenaren zijn erg vriendelijk, het bier en ook de sandwiches en piadine of pasta is goed. Het is een van de goedkoopste plekken om te eten de hele dag door (geopend elke dag tot 3 uur ’s nachts. Als u op zoek bent naar een ontspannen atmosfeer, airconditioning, een oude middeleeuwse inrichting, goed eten en goed bier, dan is dit de plek!

Kledingvoorschrift: Niet echt elegant, deze plek is voor "echte" mensen, niet voor modeshows!

Routebeschrijving: Net voor de San Lorenzo kathedraal, neemt u het kleine straatje naar beneden, dan na een klein plein zult u een paar nog smallere straatjes zien aan de rechterkant. De Polena ligt in het tweede straatje, u zult een groot licht buiten het café zien, en er is geen bord.

Adres: Vico delle Cinque Lampadi, 11r , Genua

Telefoon: +39.010.2543060

La Nouvelle Vague - Bar

Het is het eerste ‘wijnkelder-boekencafé’ in Genua: u kunt boeken lezen en kopen maar ook wijn, koffie, bier en cocktails drinken… of allebei tegelijk, zoals een boek lezen, terwijl u geniet van een goed glas Italiaanse wijn!

De atmosfeer is fantastisch, in een ondergrondse kelder, met oude middeleeuwse pilaren en stenen muren. Er is een grote selectie wijnen en andere dranken van iedere soort en voor iedere portemonnee. La Nouvelle Vague is geopend van 12 tot 3 uur ’s middags doordeweeks en van dinsdag tot zaterdag van 18.30 tot 1.20 ‘s nachts.

Routebeschrijving: Loop door de Via San Lorenzo, het is de eerste "vicolo" (smal straatje) aan de linkerkant als u vanaf de haven komt, of de laatste vicolo aan de rechterkant als u vanaf de kathedraal komt.

Adres: Vico De' Gradi 4r, Genua

Telefoon: +39.010.256272

4 Canti di San Francesco - Pub

I Quattro Canti is een pub in Engelse stijl, gelegen in het hart van de oude stad, op een paar meter van de Via Garibaldi vandaan, in het Maddalena district. U kunt hier verschillende Schotse en Ierse bieren vinden en ook een uitgebreide keuze aan sandwiches. Het is nogal klein en erg pittoresk, met erg mooie achtergrondmuziek.

Routebeschrijving: Op een paar meter van de Piazza della Meridiana (Via Garibaldi-Via Cairoli)

Adres: Via ai Quattro Canti di S. Francesco 28r, Genua

Telefoon: +39.010.252997

Eine Frau mit einem Glas von Prosecco in einem Club

In het centrum van Genovese nachtleven op het Piazza delle Erbe, ligt net om de hoek een magische plek waar een club en een theater samenkomen. De atmosfeer is perfect voor intieme concerten met indie bands of cabaretshows. 

Kledingvoorschrift: Geen

Adres: Vicolo San Donato 9, Genova

La Bottega del conte - Bar

Erg fijn en authentiek café in het historische centrum van Genua. Ga dit café binnen en ervaar een middeleeuwse atmosfeer.

Adres: Via delle Grazie, 47 Genova‎

Telefoon: +39 010 246 8356

Santa Margherita Ligure

Le vernissage - Lounge und American bar

Een kleine en charmante gelegenheid met het beste uitzicht over de Santa Margherita baai, naast het kasteel. Een perfecte plek om lekkere cocktails en wijnen te drinken of kleine snacks te eten tijdens zomeravonden terwijl u van een prachtig uitzicht geniet.

Adres: Salita al Castello, 8, Santa Margherita

Telefoon: +39 0185 28 19 90

Santa Beach Club - Disco Club, Lounge bar   

Als alternatief voor drukke discotheken, is deze moderne en charmante club perfect voor mensen in de dertig. Mooi uitzicht over de Ligurische Zee, strand, restaurant en oude en nieuwe dansmuziek.

Adres: Ammiraglio Canevaro 2, Santa Margherita

Telefoon: +39 0185 28 15 50 - +39 342 8026846

info@santabeachclub.it

Miami Café - Club, Bar

Amerikaanse bar bij uitstek, het is de ontmoetingsplaats voor het nachtleven in Santa Margherita. De club is geopend van dinsdag tot zaterdag tot 4 uur ’s nachts. Miami café is meer dan een club, het is open vanaf 11 ‘s ochtends. Het is ook een perfecte plek om buiten te zitten met een drankje en goed Italiaans eten.

Adres: Piazza Martiri della Libertà, 29, Santa Margherita Ligure

Telefoon: +39 0185 283424

Rapallo

Cafe ZiPier

Gezellig café, kleine keuken, live muziek, dart club, kunst en boeken, dat is waar het in café ZiPier om gaat.

Adres: Avenaggi 17, 16035 Rapallo 

Telefoon: +393408653134

De provincie La Spezia

La Spezia

Discoteca Mama - Disco Club

Adres: Via Valdilocchi, 2, La Spezia SP, Italy

Telefoon: +39 328 112 1123

Shake Club - Night Club

Adres: via 19126 la, Via Valdilocchi, 9, 19126 La Spezia SP, Italy

Jux Tap Di Pimpastaff Srl - Disco Club

Adres: Via Variante Aurelia, 159, Provincia della Spezia, Italy

Telefoon:  +39 0187 610982

Lerici

Godani S.r.l. - Disco CLub

Adres: Via Meneghetti, 2, Lerici SP, Italy

Telefoon: +39 0187 971212

Bar in Savona > Alassio

  Al Porto
 • Adres:    Al Porto
 • Telefoonnummer   Layla: 348 1428089 oder Noemi 348.6389966
 • Taal:
  • Engels
  • Italiaans

Bar in Imperia > Diano Marina

  Sortilegio
 • Adres:    Via Mortola 4
 • Telefoonnummer   0039/3393046780
 • Taal:
  • Italiaans

Bar in Imperia > Imperia (City)

  Baia Salata e Capanne
 • Adres:    Strada Lamboglia 1
 • Telefoonnummer   0183666514
 • Taal:
  • Duits
  • Engels
  • Frans
  • Italiaans

Bar in Imperia > San Bartolomeo al Mare

  Valerie's Club
 • Adres:    Via XX Settembre 29
 • Telefoonnummer   0183.495040
 • Taal:
  • Duits
  • Engels
  • Frans
  • Italiaans

Bar in Savona > Laigueglia

  Lido
 • Adres:    Lungomare C.Colombo 1
 • Email:    info@lidodilaigueglia.it
 • Telefoonnummer   0182/690159
 • Taal:
  • Engels
  • Italiaans

Bar in Savona > Andora

Bar in La Spezia > Lerici

  L'Eco del Mare
 • Adres:    Località Maramozza n° 4
 • Email:    info@ecodelmare.com
 • Telefoonnummer   0187-968609
 • Taal:
  • Duits
  • Engels
  • Frans
  • Italiaans

Bar in Genova > Sestri Levante

  M.E.P.
 • Adres:    Via Latiro 21
 • Taal:
  • Italiaans

  Circolo Virgola
 • Adres:    Via S.Vittoria 4
 • Telefoonnummer   0185480253
 • Taal:
  • Italiaans

Bar in Piemont > Abbazia di Staffarda

  Twiga beach club
 • Adres:    Viale Roma, 2
 • Email:    francesco@twigabeachclub.com
 • Telefoonnummer   3490764668
 • Taal:
  • Engels
  • Italiaans

Bar in Genova > Lavagna

  Sol Levante
 • Adres:    Via Aurelia 1
 • Telefoonnummer   0185390494
 • Taal:
  • Italiaans

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.