Type of accommodation

More options

Zoagli in Italië | provincie Genua, Ligurië

Spendeer uw vakantie in de schitterende aan de kust gelegen stad Zoagli in Ligurië, Italië.

Zoagli

Een prachtig uitzicht over de huizen in Zoagli, Ligurië Bekijk naar Zoagli vanaf een berg Mooi uitzicht op een perfecte vakantiebestemming Zoagli De prachtige stad centrum van Zoagli in Ligurië Een prachtig panoramisch uitzicht over Zoagli Een mooi huis in Zoagli Een prachtig uitzicht van een kerktoren in Zoagli Gezicht op een kerk in Zoagli Gebouwen in een park in Zoagli Een mooie straat in Zoagli

Zoagli

Genova

Dit is een mooie kustplaats aan de Riviera di Levante

Het mooie centrum aan de voet van een natuurlijk amfitheater nodigt uit om een wandeling te maken en rond te kijken

Reistips

Reistips

De beroemde kliffen en ezelpaden lopen langs de Middellandse Zee. Deze talrijke weggetjes verbinden Zoagli met de omringende districten zoals San Pietro di Rovereto, San Pantaleo of St Martin. Zij beginnen vanuit het natuurlijke amfitheater, dat in het centrum ligt. Wie Zoagli bezoekt, moet deze paden hebben ontdekt! De Canevaro promenade is gewoon ideaal voor mooie wandelingen. Het voert u langs beide kanten van het centrale strand en werd door de inwoners aangelegd in de vorige eeuw. Een nieuwe promenade werd aangelegd in 2003. De Mariners promenade maakt het mogelijk om een fascinerende tocht te maken door rotsen en baaien langs de kust, zelfs in de winter.

Omgeven door dennen- en olijvenbomen, tropische planten en struiken met bloemen, kunt volop van u uw vakantie in Zoagli genieten. Een uitzicht door het raam over het magische landschap, naar de baaien en kiezelstranden hebben een magische uitwerking op iedere bezoeker. U kunt hier ook uw horizon verbreden onder water. De kust voor Zoagli is bijzonder geschikt om te duiken. Daarnaast kunt u de diverse maritieme flora en fauna en het standbeeld van Onze Lieve-Vrouw in de diepte bewonderen.

Geschiedenis

Geschiedenis

De eeuwenoude kustplaats Zoagli ligt in de provincie Genua. Het is gelegen tussen Chiavari en Rapallo aan de Golf van Tigullio.

De bezienswaardigheden in Zoagli zijn twee verdedigingstorens die in de 15de eeuw werden gebouwd. Zij zijn niet alleen bepalend voor de aanblik van de stad, maar komen ook op het wapenschild terug. Er staan twee torens op het wapenschild: de toren met een blauwe achtergrond staat voor de schippers en de andere met de gele achtergrond staat voor de wevers. Zijde werd hier in de middeleeuwen gewoven en fluweel in de 16de eeuw. Zoagli is erg bekend om deze stoffen, aangezien zij werden geëxporteerd naar veel verre landen rond de hele wereld. Helaas zijn er nu nog maar twee weefmolens, de Ditta Gaggioli en de Ditta Cordani die dit ambacht beoefenen. De oostelijke verdedigingstoren werd in de 18de eeuw gerestaureerd en tegenwoordig worden er trouwerijen, tentoonstellingen en culturele evenementen gehouden. De westelijke verdedigingstoren met het Canevaro kasteel is in privébezit en kan worden gehuurd voor privé-gelegenheden.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Zoagli is een dorp in de provincie Genua, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Zoagli zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Campodonico (12,3 kilometer), Villa Oneto (14,3 kilometer) en Semorile (3,6 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Rapallo en dan rijdt u richting de SS1 en volgt u deze weg tot aan Zoagli.

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46