Type of accommodation

More options

Voze in Italië | Provincie Savona, Ligurië

Geniet van een culinaire vakantie in de stad Voze in Ligurië, Italië en ontdek vele Ligurische lokale specialiteiten.

- Appartementhaus - Appartementhaus - Appartementhaus - Appartementhaus - Appartementhaus

Voze

Savona

Dit is een klein middeleeuws dorp op de kliffen

Het uitzicht vanuit het dorp over de kust is adembenemend

Reistips

Reistips

De San Pietro parochiekerk uit de 18de eeuw werd gebouwd samen met het nabijgelegen kerkhof en is de moeite van een bezoek waard. In de kerk zijn een aantal waardevolle schilderijen te vinden. Het uitzicht over het dorp Voze is adembenemend. Omdat het dorp ongeveer 200 meter boven de zeespiegel ligt, heeft u een fantastisch uitzicht over de kust vanuit hier.

U kunt hier ook fijn gaan wandelen of bergwandelen. De samenkomst tussen de bergen en de kust maken van iedere excursie een bijzondere belevenis.

U kunt uzelf lekker laten verwennen met de beste Ligurische delicatessen in de vele restaurants hier en tegelijkertijd van het adembenemende uitzicht over de bergen en de zee genieten.

Geschiedenis

Geschiedenis

Voze werd gebouwd in de middeleeuwen. In de middeleeuwen waren er een aantal conflicten over het dorp, aangezien zowel de Markies van Finale als de Republiek van Noli, Voze in hun bezit wilden hebben. Noli stond in die tijd aan de zijde van de Republiek Genua.

Met de komst van Napoleons heerschappij, werd Voze deel van de eerste Franse Republiek in 1805, in 1815 werd het deel van het Koninkrijk Sardinië en in 1861 werd het opgenomen in het Italiaanse Rijk.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Voze is een dorp in de provincie Savona, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen te vinden in de buurt van Voze zoals Vezzi Portio (2,3 kilometer), Noli (3 kilometer) en Spotorno (4,7 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag vanaf de snelweg richting Spotorno en daarna volgt u de SP45 richting Voze.

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46