Dit kwartaal behoort tot de stad  
Ventimiglia

Mortola

Ventimiglia, Imperia

Dit is een pittoresk dorp direct aan de kust

Kom en bewonder de wereldberoemde tuinen in Mortola

De wereldberoemde Hanbury Tuinen, die een werelderfgoed zijn, trekken ieder jaar veel bezoekers en worden gevonden in Mortola Inferiore. De omgeving is ook uniek.

Er is een smal pad vanuit de tuinen naar de zee en dit werd vroeger al gebruikt door vissers. Een tocht naar de dorpskerk is ook de moeite waard. Het is versierd met mooie mozaïeken. Vanuit Piazza San Mauro heeft u een adembenemend uitzicht over de zee en de kust.

Ook de moeite van een bezoek is de Heilige Maria kerk in Mortola Superiore, waar u een standbeeld van de Maagd Maria kunt zien.

Mortola is een dorp in de gemeente Ventimiglia. Het dorp is verdeeld in Mortola Inferiore en Mortola Superiore en werd al in de vroege middeleeuwen bewoond. Het werd toen bij de provincie Imperia gevoegd en in de 12de eeuw werd het deel van de gemeente Ventimiglia.

Mortola hoort bij de gemeente Ventimiglia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Mortola liggen verschillende andere dorpen zoals Ponte San Ludovico (1,5 kilometer), Grimaldi (2,6 kilometer) en Latte (1,4 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag vanaf de snelweg voor Ventimiglia en daarna de SS20 en dan de SS1 tot aan Mortola.meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Mortola

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01