Type of accommodation

More options

Ventimiglia

Latte

Latte

Ventimiglia, Imperia

Dit is een idyllische kustplaats met een middeleeuws stadscentrum

Duikers en strandgangers zijn gefascineerd door het kristalheldere water

Reistips

Reistips

Vanuit het stadscentrum kunt u binnen een paar minuten met de voet bij het strand komen. Het kristalheldere water en de unieke onderwaterwereld fascineren al vele jaren bezoekers uit de hele wereld. Latte is een paradijs, speciaal voor duikers. Het mooie kiezelstrand met baaien en rotsen is mooi en idyllisch gelegen.

De kleine middeleeuwse straatjes met de huizen zijn erg aantrekkelijk om wandelingen te maken. Zelfs de kleine dorpskerk St Bartolomeo is de moeite van een bezoek waard. U kunt het dorp vanuit hier ontdekken. Latte is ook een ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten.

Als u uw volgende vakantie nog niet heeft gepland, dan moet u beslist Latte op uw lijst zetten. De vakantiehuizen hier zijn erg mooi en maken iets speciaals van uw vakantie. Om helemaal lekker te ontspannen is er het strand waar u makkelijk kunt komen. Het gratis kiezelstrand met de baaien en rotsen is erg mooi.

De mooie dorpskerk die aan de Heilige Bartolomeo is toegewijd, is erg geschikt als uitgangspunt voor excursies en winkelmogelijkheden. De provinciehoofdstad Imperia ligt op maar 50 kilometer en kan makkelijk vanuit Latte worden bereikt.

Geschiedenis

Geschiedenis

Het kleine bergdorp Latte ligt aan de Franse grens in Ligurië. Latte is een district in Ventimiglia. Het dorp werd al vroeg bewoond en werd bij Ventimiglia gevoegd in de 12de eeuw.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Latte hoort bij de gemeente Ventimiglia en is een plaats in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Latte liggen een aantal andere dorpen zoals Grimaldi (4,1 kilometer), Sealza (2,6 kilometer) en Calandri (4,2 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Ventimiglia en dan volgt u de SS1 tot aan Latte.

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46