Dit kwartaal behoort tot de stad  
Ventimiglia

Dit is een idyllische kustplaats met een middeleeuws stadscentrum

Duikers en strandgangers zijn gefascineerd door het kristalheldere water

Vanuit het stadscentrum kunt u binnen een paar minuten met de voet bij het strand komen. Het kristalheldere water en de unieke onderwaterwereld fascineren al vele jaren bezoekers uit de hele wereld. Latte is een paradijs, speciaal voor duikers. Het mooie kiezelstrand met baaien en rotsen is mooi en idyllisch gelegen.

De kleine middeleeuwse straatjes met de huizen zijn erg aantrekkelijk om wandelingen te maken. Zelfs de kleine dorpskerk St Bartolomeo is de moeite van een bezoek waard. U kunt het dorp vanuit hier ontdekken. Latte is ook een ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten.

Als u uw volgende vakantie nog niet heeft gepland, dan moet u beslist Latte op uw lijst zetten. De vakantiehuizen hier zijn erg mooi en maken iets speciaals van uw vakantie. Om helemaal lekker te ontspannen is er het strand waar u makkelijk kunt komen. Het gratis kiezelstrand met de baaien en rotsen is erg mooi.

De mooie dorpskerk die aan de Heilige Bartolomeo is toegewijd, is erg geschikt als uitgangspunt voor excursies en winkelmogelijkheden. De provinciehoofdstad Imperia ligt op maar 50 kilometer en kan makkelijk vanuit Latte worden bereikt.

Het kleine bergdorp Latte ligt aan de Franse grens in Ligurië. Latte is een district in Ventimiglia. Het dorp werd al vroeg bewoond en werd bij Ventimiglia gevoegd in de 12de eeuw.

Latte hoort bij de gemeente Ventimiglia en is een plaats in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Latte liggen een aantal andere dorpen zoals Grimaldi (4,1 kilometer), Sealza (2,6 kilometer) en Calandri (4,2 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Ventimiglia en dan volgt u de SS1 tot aan Latte.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Ventimiglia Latte

-25%

Villa Callas

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Ventimiglia)

Grillmöglichkeit, Autostellplatz, Terrasse, Kieselstrand, AussenPrivaterParkplatz, Gartenmoebel, Washing machine, 4 slaapkamers(s) Villa Zeezicht

Pets not allowed
Washing Machine
Internet
Parking lot
Details

meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Latte

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01