Type of accommodation

More options

Ventimiglia

Grimaldi

Grimaldi

Ventimiglia, Imperia

Grimaldi is een pittoresk dorp aan de Frans-Italiaanse grens

Geniet van bergwandelingen en ga zwemmen in het kristalheldere water

Reistips

Reistips

Grimaldi ligt aan de Frans-Italiaanse grens en is erg geschikt voor ontspanning en om de tijd aan u voorbij te laten gaan. De veelkleurige huizen liggen genesteld op een steile berghelling en nodigen bezoekers uit om hier op ontdekking uit te gaan en rond te wandelen.

Ga wandelen op de voormalige ezelpaden die door de Ligurische handelaars werden gebruikt en maak bergwandeltochten door de natuur aan de Frans-Italiaanse grens. Bezoek de grotten van Balzi Rossi en het Museo Preistorico dei Balzi Rossi.

Geniet van het kristalheldere water op het rotsstrand van Balzi Rossi voor de prehistorische rotsen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Grimaldi is een dorp in de gemeente Ventimiglia. De plaats werd al bewoond in de middeleeuwen en het werd bij de provincie Imperia gevoegd in de vroege middeleeuwen. Grimaldi werd later deel van de gemeente Ventimiglia.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Grimaldi hoort bij de gemeente Ventimiglia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Grimaldi liggen verschillende andere dorpen zoals Ponte San Ludovico (1,2 kilometer), Latte (4,1 kilometer) en Mortola Inferiore (2,6 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Ventimiglia en dan gaat u richting Grimaldi.

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46